Telpark-ul va fi desfiinţat. Află de când

Telpark-ul va fi desfiinţat. Află de când

7
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, că sistemul de plată a parcărilor din oraş, Telpark,  va fi desfiinţat. Edilul a susţinut că decizia face parte dintr-o acţiune mai amplă care vizează restructuarea ADP „instituţie în care nu am încredere. A încasat şi încasează bani mulţi de pe exploatarea domeniului public şi nu reuţeşte să facă ceva util şi semnificativ pentru Timişoara”. Una dintre nemulţumiri este legată de faptul că foarte mulţi bani se duc către salarizarea angajaţilor şi nu spre investiţii.


În urma unui audit, urmează ca în septembrie să se ia o decizie în privinţa restructurării ADP şi de înlocuire a actualului sistem Telpark. Nicolae Robu a susţinut că deocamdată nu s-a luat nici o decizie, dar că va exista o altă variantă de plată a parcării. De altfel, primarul a anunţat că viitoarele contracte pentru parcările subterane nu vor mai fi semnate de ADP cu firmele care le vor construi în zona centrului istoric, ci cu Consiliul Local Timişoara. „Suntem obligaţi să nu tergiversăm problema acestor parcări dacă vrem ca să avem centru istoric pietonal. Va trebui să creăm o alternativă înainte”, a susţinut primarul.

7 COMENTARII

 1. Trebuia de mult timp desfintat telparkul, o afacere a lu Cojo si Ciufli, se pot construi parcari sub toate parcurile, deasupra gazon, copaci, dedesupt 1 nivel de paracari ca si in Boston – Usa, si sa rezolvat lipsa parcarilor din oras

 2. Domnule Primar,
  Va rog faceti o mica plimbare pe podurile din Timisoara,in speta pe podul de linga sectia Retim ,cartierul Iosefin.
  Coboriti sau urcati scarile pe unde vreti dumneavoastra.
  Daca va place pe ce calcati (fecale umane) atunci incepeti sa puneti in practica feeria de sunet si lumini de pe riul Bega.
  Ati fost in Paris?
  Daca da ,faceti o comparatie.
  Eu oricum nu v-am votat.
  Ati facut promisiuni intocmite in graba,pe genunchi ,la coafor.

 3. totusi, ma intreb, vor fi gratis aceste parcari, cum or fi ele, subterane , supraterane, etc?
  problema cu parcarile in Tm erau ca sunt platite, oare noi ce speram, gratis sa fie?

 4. da, sa se plateasca parcarea care este de-adevaratelea investitia celui caruia trebuie sa-i platesti, ce a facut Telparkul , a montat placute, atit a facut si au stiut sa imparta spagile?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Un urbanist cu viziune ar creea cel putin inca 5000 de locuri de parcare in acest moment in Timisoara, ce s-ar putea amenaja de tip ecologic. Fara sa faca „supraterane” sau „subterane”. Aceasta ar insemna o analiza atenta a traficului, densitatii de masini, utilizarii spatiilor din vecinatatea soselelor, a „pseudo” spatiilor verzi, etc.
  Vorbim despre un om de viziune… E cam greu de gasit …

  De ce nu porniti un proiect public, administrat de un coordonator central si sustinut prin munca studentilor, care sa culeaga toate ideile privitor la acesta problema, de la cei care le au si le pot oferii. Tinerii sunt cei mai invetivi si cei mai energici, ei ar fi in stare sa duca la capat un astfel de proiect si mai mult chiar sa il vedem si concretizat. (Spre deosebire de celelate „proiecte” de care ne-am m-am saturat!)

  Ce zici Dom` Primar? Te prinizi?

 6. Felicitări, domnule primar pentru această măsură dar și pentru cea referitoare la contracte ale primăriei cu rude ale angajaților acesteia. Sunt multe de făcut. Enorm de multe.În 16 ani fostul primar a transformat acest oraș regesc într-o țigănie. Vă sfătiesc să vă interesați de impozitele plătite de posesorii palatelor țigănești. Presupun că e acesta un mijloc de obținere a unor sume considerabiule. Ce venit trebuie să aibă cineva ca să plăteaască doar impozitul pe terenul de sub clădire? Cereți de la oficiul juridic un sumar al proceselor cu mafia imobiliară țigănească și luați ăsuri pentru a crește calitatea prestațiilor acestui serviciu. Nu mai admiteți ca în prejma sărbătorilor în frumoasa piață a Operei să fie instalate colibe cu diverse produse. Este degradant și rușinos pentru un oraș civilizat să-și ocupe cel mai reprezentattiv spațiu cu asemenea porcării.Vizitați săptămânal, dacă se poate, pe jos, orașul.

 7. Timisorenii nu trebuiau sa se lase jefuiti de aceasta gasca care au plantat panouri prin care si-au insusit domeniul public dupa bunul plac.Aceasta practica este una de tip mafiot si ma bucur ca vor disparea.NU VA MAI SUPORTAM -PLECATI MAFIOTILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.