Aproape 5.000 pachete de ţigări de contrabandă, confiscate-n week-end

Aproape 5.000 pachete de ţigări de contrabandă, confiscate-n week-end

2
DISTRIBUIȚI

În timp ce la vămile de la graniţa cu Serbia capturile de ţigări de contrabandă sunt mai rare ca floarea de colţ, în localităţile din apropiere se confiscă mai tot timpul marfă adusă din Serbia. Poliţiştii de la Gătaia au oprit-o, vineri,  la intrare în localitatea Şemlacul-Mare, pe Ş. R. Loredana, de 40 de ani, din comuna Berzovia, judeţul Caraş-Severin, care conducea o autoutilitară tip furgon.


După verificări au fost găsite 4500 de pachete de ţigări, cu timbru de Serbia . Femeia a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri, fiind acuzată de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, iar cele 4500 pachete de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.

Ieri, la Denta, a fost oprit pentru control o maşină condusă de B. Elena, de 50 de ani, din Timişoara. În urma controlului autoturismului au fost găsite 200 de pachete de ţigări de diferite mărci şi 17 sticle de alcool, a câte un litru, toate de provenienţă Serbia. Întreaga cantitate de ţigări şi alcool a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi urmează să fie predată Direcţiei Vamale Timiş, fiind propusă aplicarea sancţiunii contravenţionale între 20.000-100.000 de lei.

2 COMENTARII

  1. astea doua cred ca au fost prinse de mii si mii de ori transportand tigari, dar din pacate justitia doarme , sau este miloasa si le da drumul! asta e tara in care traim:(

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.