Monica Macovei a explicat de ce l-a ales pe Daniel Morar să...

Monica Macovei a explicat de ce l-a ales pe Daniel Morar să fie şef la DNA

4
DISTRIBUIȚI

Monica Macovei, europarlementar PD-L, a fost prezentă ieri la Timişoara ca invitat special în cadrul unei conferinţe despre corupţia politică şi performanţa economică, organizată de Noua Republică. Fostul ministru al Justiţiei a explicat că prin acţiunea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu demarată de USL se urmăreşte preluarea justiţiei, atenţionând că acest lucru nu ne va duce numai la pierderea credibilităţii în cadrul Uniunii Europene, dar şi la pierderea potenţialilor investitori. Trecând de la general la particular, Macovei a explicat pe ce criterii l-a numit în funcţie pe actualul procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, pe vremea cand era ministru al Justiţiei, spre deliciul spectatorilor care au venit să asculte despre schimbarea pe care noua dreaptă o va produce în ţară.


” Am căutat un om incoruptibil. Am anunţat postul şi am analizat dosarele zecilor de procurori care s-au înscris, anume pentru a vedea ce cazuri importante de corupţie au rezolvat. Interviurile s-au făcut în prezenţa unui psiholog, adus special pentru a citi limbajul trupului. Când am ajuns la domnul Morar, psihologul mi-a spuscă acest om este o stâncă, o murătură. Acest om este atât de acru încât nu se poate apropia nimeni de el. Am ştiut în acel moment că am găsit omul potrivit „.

4 COMENTARII

  1. De-a dreptul nostim, asa mi se pare mie.
    Pentru ca am citit ca Daniel Morar este procurorul care a stabilit in dosarul „Flota” ca Traian Basescu nu a cauzat niciun prejudiciu statului roman…
    Da’ eu sunt om batran si nu am tinere de minte buna… of .. of …

  2. frateeee, asta-i bancu’ zilei, l-a ales pe Morar dupa ce psihologul care avea poligrafu’ setat intre neuroni i-a spus ca-i ca o conserva far conservant. Stimata doamna, dvs. stiti cum se manifesta schizofrenicii? fix la fel!Sinergologia nu crediteaza competenta, stimabilooooooo!
    da pe Kovesi si pe Danilet , cum i-o fi ales?In ce Romanie traim si cine ne reprezinta si cine ne judeca?!

  3. La prima parte a temei conferintei, cea cu coruptia politica, patachina este doctor honoris causa. Ai ce invata de la uraciunea asta, au exersat-o intens de 8 ani de zile. Dar sa-si dea cu parerea despre performanta economica este un grav atac la bunul simt general. I se potriveste tema ca si chilotii la vaca. Va rog, pentru cultura mea generala, poate cineva sa-mi spuna cine sunt exponentii miscarii browniene Noua Republica pe plaiurile timisene?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.