După dezvăluirea PRESSALERT, consilierul județean Crăciunescu și-a modificat declarația de avere. Vezi...

După dezvăluirea PRESSALERT, consilierul județean Crăciunescu și-a modificat declarația de avere. Vezi valoarea reală a sumelor

3
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a dezvăluit, ieri, faptul că în declaraţia sa de avere, consilierul judeţean PSD Gabriela Crăciunescu a scris că are împrumuturi de nici mai mult, nici mai puţin de 92 milioane de euro.


După apariţia articolului, pe site-ul Consiliului Judeţean Timiş a apărut o declaraţie rectificativă. Conform acesteia, împrumuturile sunt, în realitate, de 75.000 euro şi 17.000 euro. De asemenea, în noua declaraţie de avere a apărut şi suma câştigată de soţul acesteia, comisarul şef Marcel Crăciunescu, anul trecut – 32.898 lei.

3 COMENTARII

  1. de tipa asta sa nu vorbiti urit ca nu se stie. cu cit esti mai analfabeta, proasta sau c..a cu atit ajungi mai departe. vezi specia elena udrea, a ajuns ministru? a ajuns.
    miine poimine și femeia asta o sa ajunga ministru, ca in functie de demnitar a ajuns deja, de la frizerita cu scoala profesionala, la consilier judetean cu studii superioare, binenteles cu diploma de licenta neplagiata. tipic mioritic, e mai usor sa obtii o diploma univeritara decit sa completezi o declaratie de avere.
    dar dl. marcel? care se stie ca este un om cu capul pe umeri, de ce a lasat-o sa se faca de ris? mai bine o tinea acasa casnica, ca nevasta de politai, ca rau n-o ducea nici asa, decit sa rida toata lumea de ce muiere are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.