Primarul Robu, urmărit peste tot de promisiunea electorală a schimbării secretarului Ioan...

Primarul Robu, urmărit peste tot de promisiunea electorală a schimbării secretarului Ioan Cojocari

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu, aflat momentan în concediu de odihnă, a postat ieri pe pagina sa de Facebook un text amplu prin intermediul căruia lămureşte despre beneficiile calităţii sale de membru PNL în vederea exercitării cu succes a mandatului de edil şef al urbei de pe Bega.Atacat pentru faptul că face politică, Robu spune că a fost ales primar „ în triplă postură aceea de OM, înainte de toate, aceea de performer în viaţa profesională şi aceea de politician. Cei ce m-au votat au avut în vedere totul, fără-ndoială ”. Odată lămurite motivele pentru care a fost ales în funcţie, Robu explică cum că „ poţi fi primar performant doar în măsura în care eşti important şi în politică, pentru că administraţia publică înseamnă politică aplicată şi în administraţia publică nu se poate face nimic fără votulconsilierilor care sunt politicieni şi fără susţinere guvernamentală, de la nivel de Prim Ministru şi Miniştri, care sunt de asemenea politicieni ”.  La penultimul punct, Robu se laudă cu raportul dat
presei după prima lună de mandat, lucru pe care îl numeşte ”premieră naţională ”.

Deloc impresionat de pledoaria noului edil şef,  un  „fan” nu a uitat de promisiunile din campanie electorală şi l-a atenţionat că „ problemele adevărate cu politica apar la declarațiile seci, fără conținut și cu iz de vrăjeală, cum fac mulți politicieni, poate chiar o majoritate îngrijorătoare.


Care declară azi un lucru și peste jumătate de zi, exact contrariul. Asta deranjează și eu unul consider că atâta timp cât administrația Robu nu va face asta, lumea va înțelege importanța politicii, ca element mediator.  Acum, ar mai lipsi să plece, pe cât posibil, rând pe rând sau toți odată, cum permite legea, indivizii care și-au bătut joc de orașul acesta. Și parcă totul ar putea începe cu Dl. secretar Cojocari …”.

5 COMENTARII

  1. Dacă tot ați preluat comentariul meu, v-aș ruga să nu-i trunchiați conținutul. Redau mai jos comentariul în integralitate, cu rugămintea de a-l lăsa așa cum este!

    ”Sunt exact de aceiași părere cu Eugen. Doar că mai percep un lucru: Ciuhandu și fosta administrație au făcut un titlu de glorie din „disidența” lor, și din faptul că nu sunt „sprijiniți de București”, s-au ascuns în spatele acestei scuze pentru a face puține lucruri care au însemnat ceva pt. oraș, mai ales în ultimul mandat. Sunt sigur că nu va fi cazul în administrația dumneavoastră. Politica este necesară, cine nu e conștient de asta, nu este probabil interesat de ce se întâmplă în administrație. Am văzut în ultimii 10 ani ce se întâmplă când primarul care susține că nu face politică … și nu cred că vrem să mai așteptăm pentru fiecare obiectiv major de investiție câte 10 ani pentru finanțare pe mizilicuri de bucăți … Problemele adevărate cu politica apar la declarațiile seci, fără conținut și cu iz de vrăjeală, cum fac mulți politicieni, poate chiar o majoritate îngrijorătoare. Care declară azi un lucru și peste jumătate de zi, exact contrariul. Asta deranjează și eu unul consider că atâta timp cât administrația Robu nu va face asta, lumea va înțelege importanța politicii, ca element mediator.
    Acum, ar mai lipsi să plece, pe cât posibil, rând pe rând sau toți odată, cum permite legea, indivizii care și-au bătut joc de orașul acesta. Și parcă totul ar putea începe cu Dl. secretar Cojocari …”

  2. Domnilor un hot gen cojoc,manjit,cu zeci de militieni,securisti,apevisti,sereisti,care-i sufla inca in ceafa,fara cazier dupa zeci de ani de jafuri,greu,foarte greu sa-l ascunzi.Parerea mea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.