Revoluţionarii timişoreni renunţă la protestele anti-Băsescu. Vezi ce o să facă în...

Revoluţionarii timişoreni renunţă la protestele anti-Băsescu. Vezi ce o să facă în schimb

5
DISTRIBUIȚI

Revoluţionarii timişoreni s-au grăbit să-şi ia autorizaţie de miting imediat după anunţarea deciziei Curţii Constituţionale în privinţa referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu, dar au rămas cu hârtia în buzunar.


Asta pentru că, ieri şi azi, în Piaţa Operei n-au venit decât doi oameni. Codul portocaliu de căldură i-au determinat pe revoluţionari să-şi schimbe total planul de acţiune – au anulat toate acţiunile de protest din Timişoara până în septembrie, când va fi mai răcoare, iar o parte dintre ei vor pleca la Bucureşti pentru a demonstra împotriva lui Traian Băsescu în Piaţa Universităţii alături de colegii din întreaga ţară.

5 COMENTARII

  1. Eu trec prin Piata Operei de 3 zile, dupa servici, pentru a protesa alături de ceilalţi, dar nu am văzut pe nimeni cu pancartă. Unde au anunţat mitingul ??? Să facă miting duminică, începând de la ora 19, când lumea iese la plimbare.

  2. Adevarul este ca pe timisorenii cu loc de munca ii doare in paispe cine este rpeseditne sau cine este la putere….
    Pe de alta parte, o multime de timisorenbi sutn cu Traian Basescu, asa cum multi erau cu FSN chiar in zilele cand Societatea Timisoara se lauda ca nu-stiu-cate milioane de romani ar fi de acord cu punctul 8 din faimoasa proclamatie de care nu-si mai aduce aminte mai nimeni in afara de membrii societatii amintite…
    Si in ultimul rand – romanii nu ies in strada sa protesteze cand ceva nu le convine! Ei nu sunt nici greci, nici italieni, nici spanioli, nici cehi, nici polonezi… Ei sunt romani, ce naiba !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.