Cât costă exclusivitatea pentru vândut bere la festivaluri în Timișoara

Cât costă exclusivitatea pentru vândut bere la festivaluri în Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

300.000 de euro pe trei ani de zile – atât va plăti SC Ursus Breweries SA în cadrul parteneriatului semnat cu Primăria Timişoara. Firma va beneficia de exclusivitate la vânzarea berii în cadrul Festivalului Inimilor, Ruga Timişoarei şi Zilele Timişoarei , după cum a explicat primarul Nicolae Robu, ieri,  înainte de adoptarea hotărârii de consiliul local.  Flavius Boncea, consilier din partea
Uniunii pentru Timiş, a dorit să supravegheze traseul banilor şi a propus un amendament prin care sumele încasate să fie folosite pentru reabilitarea clădirilor istorice.  „În contract nu se stabilişte ce facem noi cu banii.


Nu este treaba companiei ce facem cu banii, ci noi îi vom aloca în funcţie de necesităţi”, a explicat Robu iritat. Amendamentul, după cum era de aşteptat, nu a trecut. Tot conform hotărârii, compania se va ocupa şi de amenajarea spaţiilor de picnic ce urmează să fie desemnate de primărie,  amenajare care se va face după un plan agreat de ambele părţi.

2 COMENTARII

  1. Astia da bani!…
    Si incasati fara ca Primaria sau CLT sa faca absolut nimic….
    Cat priveste reabilitarea cladirilor istorice – da, este necesara – dar mai intai sa se rezolve problemele pe care le au spitalele, scolile si institutiile publice la ale caror servicii apeleza multi timisoreni…
    A, da – si in nici un caz pentru ACS Politehnica sau sport in general !!!

  2. sunt curios ce s-a antamplat cu bani din exclusivitati an anii care au trecut.macar acum cunoastem suma de unde provin si unde se duc,dar restul ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.