Curtea de Apel Timișoara i-a permis vameșului Milan Gubic să părăsească țara....

Curtea de Apel Timișoara i-a permis vameșului Milan Gubic să părăsească țara. Vezi motivul

2
DISTRIBUIȚI

La ultimul termen de judecată al dosarului lotului Moraviţa 1 a fost ordine şi disciplină, judecătorul anunţând o serie de reguli după ce la termenul anterior avocaţii au „luptat” din greu să-şi impună punctele de vedere. Avertismentul că derapajele vor fi sancţionate cu amenzi a liniştit lucrurile. Pe lângă excepţiile invocate pentru retrimiterea dosarului pentru refacerea rechizitoriului şi a urmăririi penale, au fost şi câteva cereri pentru ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara. Una dintre ele a fost invocată de apărătorul vameşului Milan Gubic, cel care în momentul descinderilor în vămi a fost dat în urmărire şi s-a predat după două săptămâni.


Gubic plănuia să-şi ia un elicopter ca să vină la lucru şi se lăuda cu protecţia unui important şef din IGPF.  Avocatul a cerut ridicarea interdicţiei pentru o perioadă scurtă pentru a-i permite lui Gubic să se opereze la Szeged „unde are programare şi unde se tratează de mult timp. De la Nădlac ajunge în 20 de minute la spital”. Gubic a cerut la rândul său să fie lăsat să se opereze în Ungaria „pentru că aici, dacă o fac, mi-e frică că o să ajung într-un scaun cu rotile”. De asemenea, vameşul Ana Cumpănăşoiu a cerut ridicarea interdicţiei pentru a putea pleca să-şi vadă fiica aflată în Austria care este gravidă. Procurorul DNA a solicitat respingerea cererilor şi a excepţiilor invocate. Curtea de Apel Timişoara a admis doar solicitarea lui Gubic, care a primit dreptul de a părăsi ţara în următoarele trei luni. Decizia nu este definitivă, DNA făcând recurs, care va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

2 COMENTARII

  1. Ana Cumpanasoiu nu este dupa gratii?Cum a scapat femeia asta de puscarie?A „terorizat” aeroportul Timisoara cativa ani buni,prin cerseala pe fata,are mii de plangeri de la pasagerii italieni,germani,americani!!!Nu se poate!!!!Domnilor de la D.N.A.,sunati la Consulatul Italian,si numai atat pronuntati:Any Cumpanasoiu,un simplu telefon!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.