Explicația șocantă a karatistului pedofil pentru orgiile sexuale UPDATE Decizia instanţei

Explicația șocantă a karatistului pedofil pentru orgiile sexuale UPDATE Decizia instanţei

9
DISTRIBUIȚI

Antrenorul de karate Pârvan Dan Ioan, care ieri a fost reținut de polițiști după ce aceștia au descoperit că bărbatul de 59 ani a făcut adevărate orgii sexuale cu două fetițe de 9 și 10 ani, a fost dus astăzi în fața judecătorului, procurorul cerând arestarea acestuia.


Când a fost dus spre sala de judecată de la Tribunalul Timiş, individul a susţinut cu voce calmă “îmi pare rău. A fost o joacă. Am recunoscut tot la procuror”. Antrenorul a negat că înainte ar fi agresat şi alte fetiţe care, de-a lungul timpului, au participat la orele acestuia de karate chiar dacă în presă au început să apară şi declaraţii ale altor victime. La această oră, instanţa judecă cererea de arestare.

UPDATE Audierile au fost rapide la Tribunalul Timiş, unde antrenorul a recunoscut acuzaţiile, susţinând că a fost un moment de nebunie. Instanţa a decis arestarea sa pe 29 de zile.

9 COMENTARII

  1. Individul a susţinut cu voce calmă “îmi pare rău. A fost o joacă. Am recunoscut tot la procuror”.Degeaba,regrete,regrete…inchisoare pe viata!

  2. Azi am auzit cutremuratoarea pledoarie,a asa zisului aparator-avocat,un dement,trebuie impuscat fara ezitare:”este o fapta grava de viol,cu minori,DAR,fetele n-au opus rezistenta,a fost de buna voie,fara constrangere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Taticule, eu nu cred ca un avocat, fie el si facut la spiru, ar vorbi de „o fapta grava de viol” facuta „de buna voie”. E un nonsens in acesti termeni.
    Ma rog, nu stiu ce-a fost, si nici nu ma intereseaza prea mult … dar cred ca e bine sa ne pastram calmul.

  4. lasa, ca „sensei” asta cand agiunge la noi icishea in petinenciar o pus-o!
    ca nie giucam noi cu rozeta lui la dushuri pana o sa-i iese pi ochi.
    hai vino tarfa creacu ca ti asteptam cu …iele (pu*li’li tzapene…

  5. Animalule!!!,dai tare cu nonsensul,ai copii bestie cu chip uman,sa ne pastram calmul zici,nemernicule!!!2 fete de 9-10 ani,sigur ca n-au fost fortate,au fost santajate,cu titluri,cu culorile centurii din karate,au fost prostite,sunt niste copii totusi,BOULE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.