Poliţia de frontieră a tras după doi contrabandişti de ţigări

Poliţia de frontieră a tras după doi contrabandişti de ţigări

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au reuşit, azi noapte, prinderea în flagrant a doi contrabandişti care transportau peste fâşia verde  2.210 pachete de ţigări de contrabandă cu timbru sârbesc. În jurul orei 21:00, poliţiştii de frontieră au observat în zona localităţii Socol  două persoane care se deplasau pe jos, dinspre linia de frontieră cu Republica Serbia către localitatea Socol, având asupra lor două colete voluminoase.


Când au fost somaţi să se oprească, suspecţii au vrut să fugă, dar au renunţat după ce s-a tras un foc de armă în aer. Bărbaţii au fost identificaţi ca fiind Claudiu A. şi Stanciu S., ambii în vârstă de 22 ani, domiciliaţi în judeţul Caraş-Severin. Aceştia au declarat, în cadrul primelor cercetări, că au achiziţionat ţigările din Serbia, cu scopul de a fi comercializate în România. Cele 2210 pachete de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celor în cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă calificată, evaziune fiscală şi trecere ilegală a frontierei de stat.

1 COMENTARIU

  1. Bravo lor ! Se vede ca s-au schimbat / rotit sefii ! Poate aici a tinut experimentul sa vedem in alte locuri unde de asemenea colcaie infractorii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.