Şeful PSD Timişoara are ambiţii mari la alegerile parlamentare

Şeful PSD Timişoara are ambiţii mari la alegerile parlamentare

5
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu,  şi-a făcut astăzi publice aşteptările cu privire la alegerile parlamentare din luna decembrie. ” Ne propunem din prima să câştigăm cele şase colegii,
astfel încât reprezentanţii USL din Timişoara să poată să acceadă din prima în Parlament, fără a mai sta după mâţa din sac. Aste este ţinta pe care ne-o propunem pe Timişoara, având în vedere că la locale pe colegiul 1 am avut 52 %, pe colegiul 2 – 48 % pe colegiul 50 %  şi pe colegiul 4 49 %., nu cred că e foarte greu de realizat „.  Cu toate că nu se îndoieşte de victorie, Grindeanu încă evită să spună dacă va candida sau nu pentru un post de parlamentar, motivând că stabilirea candidaţilor se va face ca urmare a unor sondaje şi a susţinerii din partea organizaţiilor.


Cât despre  UNPR, partid cu care PSD a semnat o alianţă la nivel naţional, şeful pesediştilor din Timişoara e ferm : ” vreau să vă spun că în ceea ce înseamnă PSD Timişoara, în acest moment doamna Barna nu se bucură de niciun fel de sprijin.  Doamna Barna a fost la noi  cu o lună şi ceva înainte de alegerile din 2008. Au tras mulţi ca să îi facă campanie şi a ajuns deputat de pe locul 2. Când am pierdut în 2009 alegerile prezindenţiale doamna Barna a considerat că trebuie să fie la putere. Eu nu contest că vor exista negocieri cu
UNPR în baza protocolului naţional, se poate ca UNPR să primească un colegiu. Dar nu înseamnă că trebuie să îi revină doamnei Barna. PSD Timişoara nu doreşte o candidatură pe Timişoara a doamnei Barna. Există colegii şi în Harghita şi în Covasna. Plec, vin, iar plec, iar vin. Nu!  Voi face tot ceea ce pot să maximizez rezultatele pe Timişoara. Mă îndoiesc că maximizăm în forma asta ” .

5 COMENTARII

  1. Nu s-a decis????HAAAHAAAAHAAAAAA.
    Nu s-au decis stapanii lui inca daca il lasa din lesa sau nu.
    Nu s-a inteles Miron cu Cristescu daca il lasa sa candideze.Mai trebuie sa devalizeze ceva prin Timisoara.

  2. poate sorinel pustiu , ne spune si strategie foloseste si la ghita ciobanu , vizavi de ce colegiu va candida!!!!! plagiindu-l pe sorinel :…plec , vin , iar plec ,iar vin….

  3. Mama ce sar pupincuristii portocalii la beregata dlui Grindeanu ! Sunt convins ca va castiga Colegiul 2 unde va candida dl.Grindeanu. Ii dorim succes si il asiguram de tot sprijinul. In ce-o priveste pe barna , are perfecta dreptate. Nu va fi sprijinita de PSD. Indiferent de la cine vine ordinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.