Cum a reacţionat rutieristul Jebelean când a fost întrebat de ce a...

Cum a reacţionat rutieristul Jebelean când a fost întrebat de ce a luat banii de la denunţător UPDATE Cine a fost eliberat

10
DISTRIBUIȚI

Cei doi agenţi de la Poliţia Rutieră, Petru Jebelean şi Adrian Micula, prinşi în flagrant de DGA după ce au primit 600 lei şpagă, au cerut, astăzi, Curţii de Apel Timişoara punerea în libertate. Jebelean a susţinut în faţa judecătorilor că „ce s-a întâmplat a fost un caz izolat. Apreciez că denunţătorul m-a provocat şi a venit în sediul Poliţiei Rutiere cu intenţia de a-mi da bani sau altceva. Am întocmit toate actele cum trebuie, conform legii. Din seara accidentului i-am întocmit proces verbal de amendă denunţătorului. Când a venit cu dovada achitării amenzii mi-a spus că mi-a lăsat ceva în sal de aşteptare, unde se scriu declaraţiile.


Apreciez că nu l-am ajutat cu nimic pentru a justifica atenţia lăsată de acesta. Consider că mi-am îndeplinit atribuţiile de serviciu”. Când a fost întrebat de judecător de ce nu a strigat după bărbatul care i-a lăsat cei 600 lei ca să-şi ia banii înapoi, Jebelean nu a avut nici un răspuns. Micula s-a apărat, afirmând că „nu am întocmit nici un act la faţa locului. M-am ocupat de dirijarea circulaţie. A doua zi când am intrat în biroul colegului meu (Jebelean, n.a.) mi-a întins 200 lei şi mi-a spus atât „cadou”. Nu am ştiut de unde proveneau banii”. Avocaţii celor doi au susţinut că agenţii nu reprezintă un pericol concret pentru ordinea publică pentru a se justifica arestarea celor doi şi că încadrarea ca luare de mită este discutabilă, mai degrabă fiind vorba de o primire de foloase necuvenite. Procurorul a cerut respingerea celor două recursuri ca nefondate. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia Curţii de Apel Timişoara.

UPDATE Instanţa a admis recursul lui Micula, care urmează să fie pus în libertate de îndată. Avocatul lui Micula, Călin Stăiculescu, a comentat decizia instanţei ca fiind „o dovadă a normalităţii, în concordanţă cu probele aflate la dosar”.

10 COMENTARII

  1. Felicitari avocatului Staiculescu Calin care apara fara retineri infractori de tot felul inclusiv politisti acestia din urma fiind cei mai periculosi !

  2. dau dreptate comentatorilor de mai sus, dar partial.
    1) politistii ar trebui sa nu beneficieze chiar deloc de avocati
    2) politistii ar trebui condamnati la inchisoare pe viata, daca se poate in ALCATRAZ chiar fara sa mai fie judecati. Sa fie suficient sa fie reclamati de orice cetatean onest sau mai putin onest.
    3) la ceilalti politisti ar trebui sa li se taie orice drepturi salariale sau alte drepturi…

    DOAMNE, DA-NE MINTE, CA NE-AI LUAT-O DE TOT !!!!!!!!!!!!!!

  3. TU AI DISCERNAMANT? DACA POLITISTII AR TREBUI INCHISI PE VIATA, ATUNCI ALTI INFRACTORI MAI MARI AR TREBUI CONDAMNATI LA MOARTE? CUM SA POTI SA SCOTI ASEMENEA PROSTII DIN TINE????? AI DOI NEURONI SI AIA SUNT CERTATI INTRE EI FRAIERE !!!!!!!!

  4. Pai si daca eu am ciuda pe cineva din politie ma duc il reclam si gata ii la puscarie:))……………Ba dobitocilor de aceea ii tara asta de cacat ca mai stati in ea plecati dracu ca nici de gandit nu sti cum se face damai de facut…

  5. pe autostrada arad-timisoara sa furat in draci, inca de la deschidere va spuneam ca se va rupe toata autostrada in maxim 2 ani, uite ca a trecut un an de zile si mai putin o inchid, daca traiam intr-un stat civilizat acum erau toti constructorii in frunte cu liderii PDL care au semnat contracte paguboase in puscarie. Dar autostrada se tot distruge si nu vad nici o arestare a DGA acolo! de ce oare? se aresteaza daor gainarii de 400 Ron ptr. a inchide gura prostimii? in timp cei care fura cate 4 milioane de euro sunt numiti domni! Auzi tu explicatie la PDL-isti ” asfaltul a cedat din cauza infiltratiilor de apa in asfalt fiindca inca nu au fost finalizate santurile de pe marginea drumului! dar oare unde au vazut ei ploaie in vara asta? toti se plangeau de seceta si doar pe autostrada baltea apa in timp ce la un metru de autostrada toata recolta este compromisa din cauza secetei! ALOO DGA inclusiv pe vremea lui ceausescu ptr o asemenea lucrare multa lume era arestata! e foarte bine ca arestati si gainari dar vrem sa vedem ceva mai consistent , nu va culcati pe o ureche acum…

  6. pt cei care ma cearta:
    EXPLICATIE:
    daca ati fi citit comenturile de mai sus, ati fi inteles comentul meu.
    nu vedeti ce aberatii se scriu aici?
    nu vedeti ca un idiot „cearta” avocatul ca „de ce l-a scos” pe micula?
    ce am scris mai sus, ar fi trebuit sa intelegeti ca undeva, printre randuri mai sta scris „IDIOTILOR, DUPA MINTEA VOASTRA …si apoi cititi comentul meu de mai sus „

  7. Am inaintat proces penal lui Jebeleanu pentru faptul ca a a folosit RCA-ul meu(implicandu-ma intr-un accident la care nu am fost parte si beneficiarul Vladescu-un alt politist spagar_a reparat masina sa pe RCA-ul meu fraudand BCR asigurari) Procesul civil l-am castigat si dorind ca politia sa nu mai faca astfel de matrapalzacuri am inaintat si proces penal lui Jebeleanu (superiorii sai spunand ca nu pot sa ii faca nimic fara hotarare judecatoreasca). Consider ca ceea ce s-a intamplat cu Jebeleanu nu este decat o continuare a infractiunilor comise de respectivul….spre stiinta sotia spagarului Jebeleanu este judecatoare,….deci pe asta se bazau sefii lui cand trimiteau petentii spre judecatorie refuzand sa faca ancheta interna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.