Fostul iubit al soţiei premierului Ponta, adjunctul şefului Gărzii Financiare

Fostul iubit al soţiei premierului Ponta, adjunctul şefului Gărzii Financiare

3
DISTRIBUIȚI

Noul comisar general adjunct al Gărzii Financiare este timişoreanul Adrian Voicu, confirmându-se informaţiile care existau de mai mult timp despre ascensiunea sa la Bucureşti. Chiar dacă relaţia pe care a avut-o cu Daciana Sârbu în tinereţe l-a făcut cunoscut publicului, Voicu s-a mai remarcat prin ceva.


Este printre puţinii care a plecat din Garda Financiară în timpul guvernării PD-L şi a revenit după ce USL a preluat puterea guvernamentală. Adrian Voicu a fost cel care a dispus un control la unul dintre magazinele firmei Prozax SRL aparţinând deputatului PD-L Alin Popoviciu, constatându-se că nu se dau bonuri fiscale. Deşi a contenstat în instanţă amenda şi măsurile Gărzii Financiare, firma parlamentarului a pierdut procesul. În 2011, după control, Adrian Voicu a picat la testele prin care s-au „cernut” angajaţii ANAF, dar a revenit în sistem în 2012.

3 COMENTARII

  1. In procesele verbale de control intocmite de acest domn Voicu acesta mentioneaza „judetul Bucuresti”
    Poate acum o sa invete ca Bucuresti este municipiu si nu judet

  2. Dinastiile nu dispar niciodata, nici grupurile initiatice oculte.Din punct de vedere profesional acest personaj este o rusine, dovada reprezentand testul profesional nepromovat,in urma cu un an. Nu a reusit sa se castoreasca din alte motive,astfel se justifica si faptul ca fosta D-soara Sarbu la abandonat. Sprijinul acordat reprezentand o reparatie morala a D-nei europarlamentar.Dupa numirea in functie acesta devine o marioneta slugarnica, grupului de interese.Pacat de aceasta natiune, pacat de jerja unora, care nu trebuie catalogati naivi,o fac din patriotism, pentru a salva ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.