Plenul Consiliul Judeţean Timiş, întrerupt ca să se certe pedeliştii între ei

Plenul Consiliul Judeţean Timiş, întrerupt ca să se certe pedeliştii între ei

3
DISTRIBUIȚI

Monotonia şedinţelor de plen ale Consiliului Judeţean Timiş a fost „spartă”, astăzi, de pedelişti, care, atunci când s-a ajuns la punctul cu numirea reprezentanţii CJT în cadrul consiliilor de administraţie ale spitalelor, au cerut pauză de consultări. De consultări între ei pentru că liderul de grup, Tiberiu Lelescu, nu s-a înţeles din prima cu colegul său Marin Popescu pe tema nominalizărilor. „Domnule, nu înţelegi, că din experienţa mea nici un consilier judeşean nu merge la şedinţele de consiliu de administraţie? Care e problema? „, s-a oţărât la Lelescu fostul inspector şcolar şef.


„Am stabilit ceva cu domnul preşedinte Bojin”, a explicat Lelescu. Timp de câteva minute cât s-au contrat cei doi, ceilalţi pedelişti au stat pe margine privind duelul. Mărul discordiei a fost colega lor Georgeta Rus, care a ţinut morţiş să fie măcar supleant în consiliul de administraţie al Spitalului Militar de Urgenţă.

Cum exista o altă nominalizare stabilită, Lelescu i-a cerut lui Bojin să mai amâne o lună proiectul de hotărâre ca să se lămurească situaţia în interiorul PD-L. „Nu mai amân nimic. Azi votăm”, a anunţat Bojin care a reuşit să dezamorseze situaţia în interiorul grupului PD-L, nu înainte de a-i avertiza pe democrat liberali „nu veniţi la mine cu presiuni feminine”. Au cedat liberalii poziţia de supleant pentru Georgeta Rus, aceştia primind în compensaţie un loc în consiliul de administraţie de la spitalul CFR.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.