Robu a anunţat termenul limită până când dispare „Acvariul”

Robu a anunţat termenul limită până când dispare „Acvariul”

2
DISTRIBUIȚI

„Acvariul” din centrul Timişoarei va dispărea din centrul oraşului până la data de 30 noiembrie, a dat, astăzi, asigurări primarul Nicolae Robu. Edilul şef a anunţat că pentru târgul de iarnă, care se va desfăşura în intervalul 1 decembrie – 1 ianuarie, căsuţele mici după modeul celor de la Praga  vor fi amplasate pe strada Mărăşeşti, iar cele mari în Piaţa Revoluţiei în locul „Acvariului” şi pe o bună porţiune din parcarea de la Modex.  Dacă anul trecut atribuirea căsuţelor s-a făcut prin sponsorizări, anul acesta Robu promite că „vor fi criterii foarte clare care vor avea în prim-plan preţul.  Vrem să nu mai fie niciun fel de comentariu, drept urmare, căsuţele nu se mai obţin prin sponsorizare, ci printr-o procedură foarte clară pe baza unei competiţii libere între comercianţi”.


Toţi comercianţii care îşi doresc o căsuţă pot depune dosare în intervalul 5 – 16 decembrie, urmând ca în intervalul 17 – 18 noiembrie să aibă loc deliberarea.

2 COMENTARII

  1. Bha’,pulxxx asta de „primare”….de cand a venit pe scaunul asta mult mult prea mare si greu pentru el,vorbeste doar de acvariu !!! Ba’ gunoi de om,altceva ai mai facut de cand esti „primare” ! Sa ne povesteasca el cum are de gand sa faca si „fantana dansatoare” in mijlocul canalului Bega,sa ne reaminteasca cum muta el monumentele din cimitire si le aduce-n centru….FETITA ASTA CU KOAYE,NU CRED CA PRINDE TOT MANTATUL !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.