Marius Dugulescu şi Maria Barna, candidează din partea PP-DD

Marius Dugulescu şi Maria Barna, candidează din partea PP-DD

2
DISTRIBUIȚI

Respins de pedeliştii din judeţ în încercarea de a candida la un nou mandat de deputat pe colegiul 3, Marius Dugulescu s-a lăudat că va găsi soluţia, chiar şi de va trebui să intre în luptă din postura de independent.  Astăzi, când PP-DD Timiş  a trimis presei lista cu candidaţii pentru alegerile parlamentare s-a confirmat ceea ce se vorbea pe surse în ultima perioadă – faptul că Dugulescu va candida pentru un nou mandat de deputat, nu independent, ci ca membru al PP-DD Timiş, partid în care s-a înscris la finele săptămânii trecute, după cum a confirmat preşedintele filialei judeţene Adrian Diaconu.  Vă reamintim că la finele lunii aprilie deputatul era prezentat ca ultimă achiziţie a liberalilor din judeţ chiar de către Crin Antonescu şeful PNL la nivel naţional.


Ajuns indezirabil pentru liberali după ce a refuzat să voteze moţiunea pentru demiterea premierului Mihai Răzvan
Ungureanu , Dugulescu a dorit înapoi în PD-L , unde nu a mai fost primit, deşi a continuat să se recomande ca fiind deputat independent, dar parte a grupului parlamentar al PD-L.

Tot din partea PP-DD va candida şi Maria Barna fostă UNPR, care nu a primit niciun colegiu, după ce la nivel naţional a fost perfectată o alianţă între PSD şi UNPR. Cel care s-a împotrivit canidaturii Mariei Barna a fost preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, care a fost nemulţumit de faptul că Barna a migrat la UNPR după ce a obţinut un mandat de deputat, graţie pesediştilor care i-au făcut campanie la nivel local.

Lista pentru Camera Deputaţilor este completată astfel  colegiul 1 – Petrică Folică, colegiul 2 – Florian Creţ, colegiul 5 – Iulian Coroamă, colegiul 6 – Petru Juravle, colegiul 7 – Ramona Conţescu, colegiul 8 – Adrian Nicolae Diaconu, colegiul 9 – Florian Zanfir şi colegiul 10 – Octavian Hinoveanu. La Senat candidaţii lui Diaconescu sunt pe colegiul 1 – Mircea Octavian Purceld, colegiul 2 – Ilie Bertea, colegiul 3 – Liviu Mihai Andrei Matacă şi colegiul 4 – Ioan Iovescu.

2 COMENTARII

  1. Imi pare rău ca Dl Dugulescu a fost îndepărtat de pe lista de candidati a PDL, este unul dinre cei mai constinciosi si cinstiti parlamentari din Timiș.Ii doresc succes in campanie si sper sa câștige, chiar merita! Sunt convins ca mulți cetățeni din colegiul 3 îl vor susține!

  2. nu a fost acest pastor satanist ,lup in blana de oaie indepartat de nici unde , nu a mai fost pus pe liste acest tradator ucigas de caini comunitari ,batrani si bolnavi de cancer furandu le banii , acest ucigas de copii prin etnobotanie, acest hotz si talhar care a sprijinit furtul a miliarde de euro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.