Bojin este „lordul apelor” într-un ghid finanţat din banii Consiliului Judeţean Timiş

Bojin este „lordul apelor” într-un ghid finanţat din banii Consiliului Judeţean Timiş

7
DISTRIBUIȚI

„Lordul apelor” – acesta este titlul sub care apare o minibiografie a pesedistului Titu Bojin în Ghidul Judeţului Timiş în limba engleză, ediţia a doua revizuită care a fost publicată anul trecut. Lucrarea a fost finanţată de Consiliul Judeţean Timiş. Chiar dacă la vremea respectivă nu era preşedintele CJ Timiş, ci doar şef al grupului PSD, Bojin s-a bucurat de atenţia editorilor cărţii care l-au prezentat în paginile legate de comuna Traian Vuia.


În scurta prezentare în engleză, se spune că s-a născut în 18 mai 1953 în localitatea Susani şi printre hobby-uri are cinematografia şi sporturile.

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a declarat „nu ştiu ce a scris Dinu Barbu în cartea respectivă. Eu nu ştiu engleză. Probabil s-a referit la perioada în care am condus Direcţia Apelor Banat. În 2011 nu conduceam eu consiliul judeţean”. La rândul său, editorul ghidului, Dinu Barbu a confirmat varianta lui Bojin, afirmând că „la vremea respectivă era directorul de la Apele Române Banat. Nu a fost nimic altceva. Ghidul s-a bucurat de succes, fiind solicitat pentru acţiuni de protocol”.

7 COMENTARII

  1. Pai daca te lasi pe mana lui Barbu Dinu vei ajunge Titule precum Dan Ioan Sipos si altii pe care acest ipochimen i-a lingusit pana i-a scos din politica

  2. Acest analfabet incult nu are cum sa primesca asa un titlu nobil.
    Oare toti lorzii erau atat de corupti ca si jegul asta?
    Oare nu se face dreptate o data in tara asta?
    Bojin asta e un gunoi de strada care e unul dintre cele mai inculte si nenorocite subiecte care a trait in acest judet.

  3. Poate este adevarat ca este lordul apelor. Dupa cum se vede asa este. Raul Timis aproape este secat, nu mai curge, la Hitias la baraj nu mai curge strop de apa, este o balta nu rau. Toata apa este dirijata pe Bega de la barajul de la Costei si cel de la Topolovat. Bega este mare si curge. Dupa cum se aude si se vorbeste nu se da drumul pe Timis la apa datorita aranjamentelor facute cu cei care exploateaza raul Timis de nisip. Balastierele din Dracsina, Hitias, etc., care sponsorizeaza bine……. sa nu fie apa sa poata lucra. In curand daca vine inghetul va ingheta toata apa vor muri toti pesti inghetati. Unde era apa de 2 metri acum este de 30 de cm. Vad ca nici asociatiile de pescari nu comenteaza, se multumesc a incasa bani de la fraieri si atat. ANPA la fel, nu l-au intrebat cat a fost director la apele romane de ce a facut barajele din piatra pe timis de la Hitias, pana la Sag. iar pe cel de la Sag l-au ridicat la 2 metri. Nici primavara cand sunt ape mari nu trece apa peste el. Nu mai urca peste pe timis deloc. Ce se vrea numai el stie. Sa castige el cu seful ANPA si altii care si-au facut balti de pescuit.

  4. Este un lord, un adevărat gentleman, un intelectual profund, un fin connaiseur al manierelor, un diplomat desavarsit, un exemplu de corectitudine si cinste, un tata exemplar pentru cum si-a educat copiii, modestia intruchipata, civismul in cea mai pura forma, preocupat pana la extrem de grija binelui pentru semeni, consecvent in convingeri, nu a făcut niciodată compromisuri, un devorator al cinematografiei clasice, Dumnezeu pe pământ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.