Cornel Sămărtinean: „Actualul deputat din Colegiul I Timişoara se joacă de-a regionalizarea”...

Cornel Sămărtinean: „Actualul deputat din Colegiul I Timişoara se joacă de-a regionalizarea” (P)

0
DISTRIBUIȚI

După ce că este un ilustru necunoscut în Colegiul I, unde oamenii l-au votat şi l-au trimis in Parlament în urmă cu 4 ani, ”Deputatul Anonim Horia Cristian” îi uşurează pe zi ce trece munca lui Cornel Sămărtinean, contracandidatul acestuia la alegerile parlamentare din 9 decembrie. După cum vedeți din poza atașată, Deputatul Anonim este şi “Deputatul Răzgândici”. Dacă în 22 octombrie, acesta a răspuns pe Facebook „NU” categoric la întrebarea : “Ați fi de acord cu o eventuală autonomie economică şi administrativă a Banatului şi a Transilvaniei faţă de București, după modelul Germaniei? ” , duminică, după 3 zile, s-a răzgândit şi a răspuns taman invers: „DA”.

Îi adresăm pe această cale domnului deputat Cristian o întrebare simplă, la care îl invităm respectuos să răspundă – dacă nu este interesat să ne răspundă nouă, să o facă măcar oamenilor din Colegiu I pe care, cel puţin teoretic, i-a reprezentat în ultimii patru ani în Parlamentul României: Când a greșit? Atunci când a răspuns că „NU” este de acord cu autonomia economică si administrativă a Banatului sau atunci când a răspuns că „DA”, este de acord cu autonomia economică şi administrativă a Banatului.

Considerăm că acest tip de atitudine duplicitară este de neacceptat din partea unui deputat al Timişoarei.


Această atitudine arată lipsa de interes a candidatului Horia Cristian asupra unei probleme de o importanță majoră pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei: regionalizarea.  În același timp demonstrează că Horia Cristian este exponentul unei tipologii de politician care ne dorim să dispară de pe scena politică românească. Este vorba despre acei politicieni care se ghidează după principiul mulţi văd, puţini pricep, deci nu trebuie să dai un răspuns clar la nicio întrebare ca să nu superi pe nimeni… “Deputatul anonim” şi “Răzgândici” o dă din gard în gard cu autonomia… Oare la fel face şi în Parlament? Cine ştie? El poate că ştie, poate că nu! Oricum nu e sigur… Se mai gândeşte… Se mai răzgândește…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.