Grindeanu anunţă începerea a noi lucrări de canalizare

Grindeanu anunţă începerea a noi lucrări de canalizare

6
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru timişorenii care locuiesc în zone fără canalizare – săptămâna aceasta Aquatim  va începe lucrările pentru introducerea canalizării în Feidorf , urmând ca de săptămâna viitoare să se intre şi în  Ronaţ. Viceprimarul Sorin Grindeanu a explicat că” din discuţiile pe care le-am avut cu cei de la Aquatim şi cu cei care au câştigat, ştiu că e o firmă spaniolă, vor intra în această săptămână
pe două străzi din Freidorf, urmând să intre apoi şi pe o a treia. În zona respectivă discutăm despre 12 străzi fără apă-canal.


Procedura de lucru este că strada pe care se intră trebuie şi terminată, nu admitem ca în prag de iarnă pe străzile unde au început lucrările cetăţenii să rămână cu gropi şi să petreacă iarna în condiţii  neprielnice”. Totuşi, în Friedorf lucrările nu sunt simple din punct de vedere tehnic, asta pentru că săpăturile trebuie făcute la circa patru metri adâncime deoarece conducta de apă nu este la suprafaţă.  Vicele Grindeanu a dat asigurări că în ciuda condiţiilor meteo neprielnice lucrările vor fi finalizate corespunzător.  Tot în această săptămâna vor începe şi lucrările pentru asfaltarea ultimei străzi de pământ din zona Fratelia – strada 1848.

6 COMENTARII

  1. Ma bucur ca in sfarsit cineva isi asuma functia detinuta si chiar vrea sa faca ceva pentru orasul asta,de ar fi mai multi ca si d-vs ar fi perfect:)

  2. Bah deny esti retardat. Adica se vedea si dupa primu` comment ca esti postacu` lu` grindeanu. Da` tu postand de 4 ori „limbi in cuh” ai demonstrat ca esti postacu` retardat a lu` grindeanu. In fond si la urma urmei n-am nimic cu individu` (grindeanu). Mi-e inodor, incolor, insipid. Da` postand tu pupacelile alea de dos, m-ai facut ca azi sa ma gandesc la grindeanu intr-un mod negativ. Deci chiar sper ca aia de la partid (TSD maybe?) sa-ti taie azi din salariu/bonus/langosh/acadea sau ce drq iti dau de le esti asa mare fan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.