Mesaj pentru Teodor Mărieș: „Nu poţi fi revoluţionar în Timişoara dacă ai...

Mesaj pentru Teodor Mărieș: „Nu poţi fi revoluţionar în Timişoara dacă ai început actul eroic în 22 decembrie ‘89”

8
DISTRIBUIȚI

Revoluționarii timișoreni au reacționat, astăzi, la candidatura revoluţionarului bucureştean Teodor Mărieş pentru un post de senator din partea Alianţei România Dreaptă. Într-un comunicat al Asociaţiei 17 Decembrie a răniţilor şi familiilor îndoliate din revoluţia 1989, revoluţionarii din Banat susţin că „dacă dl Teodor Mărieş ar fi ţinut cont că Revoluţia începută laTimişoara(când întregul aparat represiv era asmuţit asupra locuitorilor urbei şi numai canalele de comunicare cu exteriorul au făcut posibilă continuarea ei) a primit respectul tuturor românilor, atunci dânsul nu poate avea stima noastră pentru că nu ne respectă.


Unii oameni inspiră respect şi încredere, în faţa altora trebuie să venim cu încrederea şi respectul gata confecţionate”. De asemenea, îi reproşează faptul că înainte de a candida nu s-a întâlnit cu membrii asociaţilor din Timişoara şi i-au atras atenţia că „nu poţi fi revoluţionar în Timişoara dacă ai început actul eroic în 22 decembrie ‘89, cu o săptămână după cei care au aprins lupta şi au dus sloganul „Azi în Timişoara – mâine în toată ţara. Nu poţi neglija acţiunile  din 16-22  Decembrie ‘89 şi trebuie să te închini în faţa celor care au deschis calea unei Românii democratice şi, acordându-le respectul cuvenit, să spui: “Glorie eternă celor care au căzut!” şi să acorzi respectul datorat celor care ţi-au permis că tu, astăzi, să fii cine crezi tu că eşti. La noi se spune că unii salută cu pălăria, alţii cu spinarea. Decide cum ne saluţi, dle Mărieş!”.

8 COMENTARII

 1. daca revolutionarii nu-l recunosc pe maries ca revolutionar, ar trebui sa-i spunem bancul cu guma: „sterge-o” ! revolutionarii adevarati nu te vor in Timisoara fiindca nu-i reprezinti.

 2. …mai mult are ,contributii la devastarea televiziuni in 12 ,13 iunie 90,face parte dintre frustrati care nu au participat in pprima linie in decembrie 89

 3. Daca ar fi dupa mine tare as vrea sa vad si sa citesc o compunere scrisa de acest<>cuprinzand urmatoarele repere:securitate,Somcuta Mare,mama,Magureanu,divort,Timisoara,Oarta,Giurtelec,BaiaMare,Bucuresti,cazinou,puscarie,Piata Universitatii,U.M.0215,etc si apoi mai stam de vorba!

 4. Aveti dreptate unii dintre voi. nimeni nu e perfect !! dar sincer , pe langa alti candidati Domnu’ Ben chiar pare „ceva mai bun” si este peste restul , simplu ! el macar va face ceva bun !!!

 5. Spuneti ca „el macar va face ceva bun !!!” Chiar? Hai sa vedem ce ar face bun „Domnu’ Ben” daca va fi catapultat in Parlament de un eventual vot inconstient al timisorenilor.
  1. Ii va lasa fara indemnizatii pe ranitii Revolutiei care au fost impuscati dupa 22 decembrie 1989, ora 12.15.
  2. Va incepe demersuri facilitate de pozitia de parlamentar pentru acreditarea ideii ca in `89 a fost lovitura de stat, nu revolutie.
  3. Il va sluji ca si pana acum pe Basescu si camarila basista, din care si el face parte.
  4. Va inaspri prigoana impotriva revolutionarilor.
  5. Evreimea revansarda va mai detine un votant credincios in Parlamentul Romaniei pentru atingerea scopurilor ei antiromanesti.
  Mai vreti, ajunge? Sper ca ajunge.

 6. ciocu mic astia care tot va datz rivolotzionari. Domnu Maries este cu adevarat un conducator al revolutziii romane. ca daca nu se scula bucurestiu impotriva lu ceasca temesoara ieria rasa. domnu maries o condus trupele inarmate ale revolutziii nu o dat numa din gura in balcon de la opara . asa ca merita sa reprezinte timisoara in parliament. sa treiasca domnu Maries. Timisoara ieste cu dumniata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.