Primarii PDL din Colegiul IV Senat, prezenţi la lansarea candidaturii senatorului Ilie...

Primarii PDL din Colegiul IV Senat, prezenţi la lansarea candidaturii senatorului Ilie Sârbu (P)

0
DISTRIBUIȚI

Sala Teatrului Naţional din Lugoj s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste 1000 de membri şi simpatizanţi USL prezenţi la evenimentul de lansare a candidaţilor Uniunii Social Liberale, de pe Colegiul IV Senat. Senatorul Ilie Sârbu, deputaţii Sorin Stragea şi Dorel Covaci, precum şi consilierul judeţean Cătălin Tiuch, candidat pentru funcţia de deputat pe colegiul 6 au urcat pe scenă, alături de Titu Bojin, liderul PSD Timiş şi preşedinte al CJT şi de primarul municipiului, Francisc Boldea. Discursurile candidaţilor au subliniat ideea de unitate şi dorinţa USL de a câştiga detaşat alegerile parlamentare la nivelul întregului judeţ.

„Trebuie să mărturisesc faptul că mai mulţi colegi din conducerea centrală a partidului mi-au făcut invitaţia de candida în judeţul lor, aţi văzut că se practică şi că unii merg mai în sudul ţării.


Nu am putut să fac asta, pentru că doar aici sunt acasă, în mijlocul dumneavoastră. După cum constatăm cu toţii, aici parcă ne aflăm la un concurs de „miss”, toţi spunem „Mi-s bănăţan”! Un singur lucru vă promit, pentru că ştiu că voi avea poziţia necesară să mă ţin de cuvânt: voi susţine toate proiectele iniţiate de primarii dumneavoastră, pentru că acum avem puterea de a face acest lucru”, a declarat senatorul Ilie Sârbu.

În sală, pe lângă primarii USL, au fost şi primarii PDL din Criciova, Sacosu Turcesc, Pischia, Nadrag, Fardea, Gavojdia, Darova, Tomesti, precum şi primarul PPDD din Curtea, cel al UDMR din Dumbrava şi ţărănistul de la Mănăştiur. Surse din cadrul PSD Timiş ne-au declarat că toţi aceştia şi-au declarat total susţinerea pentru candidaţii USL din Colegiul IV Senat, dovadă fiind şi faptul că au fost prezenţi la o reuniuni mai restrânsă a USL, desfăşurată la un restaurant din Lugoj, după încheierea lansării candidaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.