Rectificarea bugetară de la Consiliul Judeţean Timiş, motiv de război politic

Rectificarea bugetară de la Consiliul Judeţean Timiş, motiv de război politic

0
DISTRIBUIȚI

Debutul campaniei electorale s-a simţit din plin, astăzi, la şedinţa Consiliului Judeţean Timiş, unde consilierul PD-L Tiberiu Lelescu a fost deranjat de modul în care preşedintele Titu Bojin a  împărţiţi banii de la rectificarea  bugetară la cele 99 de primării din judeţ. „Deşi aţi declarat că aţi dat la toţi, aţi dat la toţi de la USL. Nu îi regăsim nici pe cei 20 de primari de care aţi zis că le-aţi dat bani. În aceste condiţii, o sa votăm împotrivă”, a avertizat Lelescu. Ameninţarea l-a lăsat rece pe Bojin care mai întâi a ţinut să  le ureze tot binele candidaţilor de la parlamentare, după care a explicat
că „am mai pupat unu astăzi de dimineaţă (n.r. ieri, Bojin anunţa că a racolat 20 de primari de la PD-L prin metoda pupatului, care încă nu au trecut la PSD din cauza legislaţiei în vigoare). În condiţiile astea nu există nicio localitate care să nu fi primit bani, indiferent de culoarea politică pe care o au primarii.


E o rectificare bugetară pozitivă, cea mai mare sumă din ţara românească la ultimele trei rectificări dată judeţului Timiş.  V-aş ruga să vă uitaţi pe cele trei hotărâri ca să nu mai spuneţi că nu am dat bani la cei pupaţi.  Nu am dat la cei care nu au arierate, sunt şi primării pesediste care nu au primit nimic pentru că nu au datorii. La sfârşit o să îl chem şi pe domnul Lelescu ca să vadă şi el hârtiile,  poate mai pupă vreo doi primari care mai rămân pe la ei”, a explicat preşedintele CJT.

Deşi răspunsul lui Bojin a fost unul amplu, Lelescu a fost nesatisfăcut şi a conchis că „văd că şi factorul pupat joacă un rol important la împărţirea banilor, nu numai cel politic. Aş prefera să rămân sărac, decât să primesc bani aşa.  De la ignoranţă până la aroganţă nu e decât un pas”. Supus la vot, proiectul a trecut şi rectificarea bugetară care a prevăzut sume pe mai multe domenii cum ar fi plata arieratelor, bani pentru persoane cu handicap, bani pentru canalizare şi reţele de apă sau drumuri  a fost aprobată exact cum a fost concepută de Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.