Robu anunţă noi licitaţii pentru lucrări

Robu anunţă noi licitaţii pentru lucrări

4
DISTRIBUIȚI

„Ne-am mişcat, nu cum li se pare unora că am uitat de acele promisiuni. Cât se poate de repede am trecut la treabă”, a comentat, astăzi, primarul Nicolae Robu despre lucrările legate de infrastructură. Odată făcută precizarea a început înşiruirea de realizări…unele licitate, altele în curs. Prima – strada Musicescu, unde s-a încheiat licitaţia pentru modernizare. Proiectul prevede asfaltarea carosabilului şi a trotuarelor, construcţia de piste de biciclete, iar lucrările se ridică la 6,2 milioane de lei, bani care vor veni de la bugetul local.


Este posibil ca lucrările să înceapă în acest an, însă nimic nu este sigur, după cum a explicat edilul şef. Şi procedurile pentru lansarea licitaţiilor pentru studiile de
fezabilitate şi proiectul tehnic pentru pasajele Jiul şi Solventul au fost finalizate. Luni, va avea loc lansarea licitaţiilor pentru cele două lucări, iar în 21 noiembrie se va da startul şi pentru  pasajul
Popa Şapcă, a mai explicat Robu.

4 COMENTARII

  1. E-he-he… de la lansarea licitatiilor pana la executarea lucrarilor este o cale atat de lunga…. Sa speram ca de data asta lucrurile vor merge snur !

  2. Lansari de licitatii, studii de fezabilitate in curs… bla, bla-uri electorale, dom’ primar! Atentie, se apropie 1 decembrie si acvariul din Operei nu l-a curatat nima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.