4 ani pentru Colegiul IV (P)

4 ani pentru Colegiul IV (P)

0
DISTRIBUIȚI

Vremea sloganelor, a promisiunilor mincinoase și a jocurilor politice s-a încheiat. Duminică, pe 9 decembrie, vom merge cu toții la vot. Acesta va fi momentul adevărului, când sper ca timișorenii să aleagă progresul și șansa unui trai mai bun. Sper ca timișorenii, prin votul lor responsabil, să trimită în Parlament oameni care să le reprezinte interesele, să le rezolve problemele și peste patru ani fiecare timișorean să poată spune: “Da, am ales omul potrivit!”. Nu oportuniști, marionete politice sau parveniți, ci oameni integri care să transforme Parlamentul în ceea ce trebuie el să fie: puterea legislativă care să exprime voința poporului.

Ca viitor reprezentant al timișorenilor din Colegiul IV  în Camera Deputaților, mă angajez să le apăr interesele și să promovez legi care să readucă prosperitatea în casele lor.

Primele trei inițiative legislative, pe care le consider extrem de importante pentru timișorenii din Colegiul IV și nu numai pentru ei, le găsiți mai jos.

Ca deputat voi face demersuri pentru readaptarea legii mediului la reglementările internaționale privind valorile limită pentru concentrația în atmosferă a compușilor organi volatili (COV) și a pulberilor în suspensie, adoptate și respectate cu strictețe în țări precum Germania, Japonia, Coreea de Sud, SUA.

În ceea ce privește politica fiscală, doresc taxarea averilor mari si foarte mari ale persoanelor fizice care dețin bunuri imobile și mobile a căror valoare însumată depășește 450.000 € cu 1 % pe an, timp de 3 ani.  În acest fel se estimează un venit anual suplimentar la bugetul de stat de 3 miliarde de €, suficient pentru majorarea pensilor și pentru protecție socială.

O altă prioritate a mea este reducerea evaziunii fiscale prin înăsprirea  legislației prin care evaziunea să fie asimilată crimei organizate,cu pedepse similare și prin destructurarea marilor rețele evazioniste.


Creșterea rolului gărzii financiare în stoparea evaziunii fiscale din principalele sectoare recunoscute ca fiind componente ale economiei subterane: producția și comercializarea de alcool, țigări, legume, fructe, flori , cereale.

Eu îi chem pe timișoreni la vot. Un vot pentru ei și pentru copiii lor. În toate sondajele apar două categorii de timișoreni: deciși și indeciși. Eu cred că există o singură categorie. DECIȘI. Deciși să meargă sau să nu meargă la vot.

Vreau să mă adresez celor DECIȘI să meargă la vot. Vă rog să renunțați la resemnare! Vă rog, măcar pentru o zi, să sperați! Indiferent câte voturi considerați că ați rispit până acum. Chiar dacă nu faceți asta pentru dumneavoastră. Faceți-o pentru copiii dumneavoastră. Pentru că acum…e rău. Dar există pericolul să fie și mai rău. De asta vă rog să vă mai gândiți o dată la ce faceți duminică. Îi lăsăm sau îi oprim! Să le spunem “Destul”!

Ion Răducanu

Candidat pentru Camera Deputaților

Colegiul IV Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.