Aproape 6.000 de pachete de ţigări, descoperite-n vama Moraviţa

Aproape 6.000 de pachete de ţigări, descoperite-n vama Moraviţa

3
DISTRIBUIȚI

O maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, care venea din Serbia, a fost descoperită, aseară, în vama Moraviţa.


La volanul unui autoturism marca ,,Fiat Uno”, înmatriculat în Austria, a vrut să intre în ţară Gabriel T., de 45 de ani. Având suspiciuni, poliţiştii de frontieră şi vameşii au trecut la verificarea amănunţită a maşinii.  5.730 pachete de ţigări marca „Marble”, „Monte Carlo” şi „Fast” au fost descoperite ascunse în locaşuri special amenajate în podeaua mijlocului de transport, între bancheta din spate şi scaunele din faţă, în rezervorul de gaz al autoturismului şi la motor. Şoferul va fi cercetat pentru contrabandă, iar vameşii au confiscat tutunul de contrabandă şi maşină, iar bărbatul s-a ales şi cu o amendă de 10.000 lei.

 

3 COMENTARII

  1. Mamã!!!!!Am facut podul pe spate!!!! Un Fiat Uno cu numere de Austria? Cum si-a permis! S-a dus dracului piata neagra de tigari! Chiar acum de sarbatori!
    Pacientul nu a stiut cum merge treaba la spitalul Moravita. exemplific: se vine cu marfa, se pune diagnosticul si se plateste taxa, nu pe loc, deh,amintiri cu DGA…dar se duce la barul…”fara nume” si se lasa acolo. Odata intrat in „salon”, treaba merge!
    De data asta, operatia reusita, pacientul mort!
    Mai baieti, sunteti deprimati de tot! Prin Moravita poti sa aduci si armate straine dar tigari!!!! 6000 de pachete….adica 600 cartuse…adica 12 bax-uri……toate intr-un Fiat Uno….Cred ca era varianta XXL, aia cu etaj si podea tip american limo! Erau puse pe bancheta, pana sus, disimulate in capul vostru de idioti nevrotici si psihopati!!!!!!!!!!
    Hai, la pastile,toata lumea!!!!!!!!!

  2. De cand s-a discutat pe aici, zilele trecute, despre ce se-ntampla prin vama Moravita au inceput baietii sa miste , doar asa de ochii lumii. Si cate unii mai spuneau ca pe acolo nu trece nimic. Uite ca trece, si inca mult. Si nu e singurul, asa e zilnic, doar sa se vrea.

  3. Era o glumita pe vemurile bune…Cinci italieni la controlul de frontiera…Erau intr-un audi a4. vamesul nu dorea sa ii lase sa intre.
    vamesul: domne nu va las sa intrati in tara pt ca sunteti 5 oameni intr-un a4
    turistul: cum domne pai masina asta are cinci locuri.
    vamesul: nu pot sa va las masina e un a4 iar voi sunteti cinci.
    turistul: uite domne cartea tehnica aici scrie ca e masina cu cinci locuri.
    vamesul: imi pare rau dar nu se poate.
    turistul: bine domne vad ca nu se poate discuta cu dumneata asa ca dute si cheama-l pe seful tau ca poate el este ma destept decat tine.
    vamesul: imi pare rau dar nu pot sa il chem pt ca se cearta cu doi tipi care sunt intr-un fiat uno.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.