Maria Grapini, ministrul Turismului în guvernul Ponta 2

Maria Grapini, ministrul Turismului în guvernul Ponta 2

10
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2050327746">

Deputatul de Timişoara, conservatoarea Maria Grapini, a fost nominalizată ca ministru al IMM-urilor şi Turismului, astăzi, de Maria-Grapinicătre Victor Ponta în viitorul Guvern. Noul Guvern Ponta va avea 20 de ministere, 6 miniştri delegaţi şi un vicepremier fără portofoliu, a declarat premierul Victor Ponta. Iată lista completă a guvernului Ponta 2.

Vicepremieri: Gabriel Oprea – fără portofoliu,  Liviu Dragnea – portofoliul Administraţiei şi Dezvoltării Regionale şi Daniel Chiţoiu – portofoliul Finanţelor. Miniştri – Apărare – Mircea Duşa , Externe – Titus Corlăţean, Energie – Constantin Niţă, Comunicaţii – Dan Nica, Administraţie şi Dezvoltare Regională – Liviu Dragnea, Fonduri Europene – Eugen Teodorovici, Educaţie – Remus Pricopie, Mediu – Rovana Plumb, Ministerul Tineretului şi Sportului – Nicolae Bănicioiu, Finanţe – Daniel Chiţoiu, Sănătate – Eugen Nicolăescu, Cultură – Daniel Barbu, Agricultură – Daniel Constantin, Transporturi – Relu Fenechiu, Interne – Radu Stroe, Muncă – Mariana Câmpeanu, Păduri şi Ape – Lucia Varga, IMM, Turism şi Mediul de Afaceri – Maria Grapini, Justiţie – Mona Pivniceru, Industrie şi Comerţ – Varujan Vosganian. Miniştri delegaţi: Buget – Liviu Voinea, Dialog Social – Doina Pană, Ministru coordonator pentru proiecte de infrastructură (în SGG) – Dan Şova, Cercetare Ştiinţifică – Mihnea Costoiu, Relaţia cu Parlamentul – Mihai Voicu şi Românii de pretutindeni – Cristian David

10 COMENTARII

 1. GU*NOAIELE USL,AU CREAT „LOCURI DE MUNCA” ! 580 DE PARLAMENTARI DE LA 300 CATI AU VOTAT POPORUL SI GUVERN DE 26 DE MINISTRII FATA DE 15 MINISTRII GUV. BOC !!!! Hahahahahahahahh PUxIME,ai luat MUxE uslinoasa !!! GU*NOAIELE USL,AU CREAT „LOCURI DE MUNCA” ! 580 DE PARLAMENTARI DE LA 300 CATI AU VOTAT POPORUL SI GUVERN DE 26 DE MINISTRII FATA DE 15 MINISTRII GUV. BOC !!!! Hahahahahahahahh PUxIME,ai luat MUxE uslinoasa !!! GU*NOAIELE USL,AU CREAT „LOCURI DE MUNCA” ! 580 DE PARLAMENTARI DE LA 300 CATI AU VOTAT POPORUL SI GUVERN DE 26 DE MINISTRII FATA DE 15 MINISTRII GUV. BOC !!!! Hahahahahahahahh PUxIME,ai luat MU!x uslinoasa !!!

 2. Consider ca este persoana cea mai potrivita pentru acest post datorita activitatilor pe care le-a desfasurat, in ultimii ani, in mediul economic. Greutatile pe care le-a intampinat din postura de antreprenor precum si toate activitatile din aceasta sfera, o ajuta sa inteleaga mediul de afaceri si sa ia cele mai bune masuri economice. Valorile umane si pretuirea pentru aceasta tara, se vor regasi in activitatile desfasurate in domeniul turistic.
  Va felicit, doamna Maria Grapini, pentru aceasta realizare si va urez multa putere de munca si inspiratie!

 3. @Fuck off comunism daca esti prost taci din gura, poate nu stiai ca avem 580 de parlamentari datorita PDL, care a contestat la curtea constitutionala sa nu fie 300 ci au dorit 580, daca nu existau 580 de locuri, intrau prostule acum in parlament PDL si UDMR? Atunci ia gandeste cine a guvernat in ultimii 8 si poate iti dai seama cine a vrut asa

 4. @tikitaka……………… odata ca esti ANALfabet si nu stii sa scrii romaneste si doi esti atat de prost de rage ma-ta-n grajd ! Legea uninominalului a fost initiata de Tariceanu si Hrebenciuc BOULE,nu a contestat nimeni la CCR votul popular de la referendumul cu 300 de parlamentari,JIGODIE fara creier ! CACAT cu OCHI,in ultimii 3 ani a fos PDL,restul a fost intr-un mandat doar PSD,apoi o alianta „DA” PDL-PNL,apoi o coalitie PSD-PNL-PDL…………ACESTIA AU GUVERNAT ULTIMII 8 ANI,SA MA P!S PE PROSTI CA TINE !

 5. nimeni nu e potrivit la locul de munca pina nu demonstreaza ceva!!!……..poate sa fie o femeie desteapta si sa faca ceva pt judet ,dar daca nu o intereseaza ……..decit de ea ?

 6. @public enemy: Daca vei citi blogul dansei si vei urmari activitatea pe care o desfasoara pe Facebook, atunci ai vedea ca face foarte multe pentru comunitatea in care traieste.

 7. E bine! Doamna stie, e in afaceri de atatia ani, basca ca, avem emisiunile televizate in care critica ce au facut altii si dadea solutii…deci, avem cu ce compara dupa ce va incepe sa isi faca treaba…..
  Daca vrea, si cred ca vrea, si daca va fi lasata, si cred ca nu, o sa vedem…..
  Oricum, va fi greu pentru noi nu pentru ei!!!!!!!!
  Ave chicken!

 8. @public enemy: Bani nu cred ca poate sa directioneze pentru judetul Timis pentru ca banuiesc ca nu mai sunt foarte multi la buget. Asteptam o promovare inteligenta a tarii, legi si reglementari logice, care sa puna in valoare turismul romanesc si sa stimuleze economia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.