Minori, prinşi de jandarmi vânzând petarde

Minori, prinşi de jandarmi vânzând petarde

2
DISTRIBUIȚI

Jandarmii de la gruparea mobilă au prins în zona Pieței Badea Cârțan, din Timișoara, cinci persoane, printre care și doi minori, petardecare vindeau ilegal petarde. Fără documente legale sau autorizații, aceștia ofereau trecătorilor petarde, pe care să le folosească de Revelion.


Jandarmii i-au identificat, Daniel Z., de 18 ani, Sebastian B. de 15 ani, Cristian Ţ., de 23 de ani, Iacob D., de 15 ani şi Daniel Z. de 21 de ani riscă acum să stea până la un an după gratii, pentru săvârşirii infracţiunii de „efectuare fără drept a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice”. Cele 4000 de bucăți de materiale explozive au fost confiscate și predate Serviciului Arme, Muniţii, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiş, iar dosarele cu actele de constatare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

2 COMENTARII

  1. interesant, pocnitori care se vind legal in prag de anul nou in tarile e drept cu apa calda in romania iti aduc un dosar penal. bine ca aia care vind etnobotanice nu patesc nimic…

    PS: sa nu fiu inteles gresit, e bine ca nu mai arunca toti idiotii cu petarde, dar pt cei care comercializeaza petarde e suficienta o amenda pe masura cantitatii de petarde.

  2. DA ,DA !!aia cu etnobotanice de pe str.oituz nr.6 nu patesc nimic iar astia care vind petarde de sarbatori au parte de dosar penal!!!!BRAVO ROMANIA….patronul CARAGEA se imbogateste, acu a parcat in fata magazinului o masina ca sa mascheze intrarea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.