Primarul Nicolae Robu, marele absent de la Revelionul din centrul Timişoarei. Vezi...

Primarul Nicolae Robu, marele absent de la Revelionul din centrul Timişoarei. Vezi ce le-a transmis prin intermediar petrecăreţilor GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


p>Mii de timișoreni s-au adunat de Revelion în Piața Victoriei, din Timișoara, pentru a petrece trecerea dintre ani pe muzica revelion 2013 timisoaracelor de la Cargo, Narcotiv Sound și Akces. Marea lor dezamăgire a fost când, în ultimele minute ale anului 2012, pe scenă a urcat în locul primarului Nicolae Robu, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu. Primarul a fost anunţat ca prezent la eveniment în anunţurile municipalităţii, dar a plecat în concediu, ratând astfel prima întâlnire la cumpăna dintre ani cu electoratul în noua sa calitate de edil şef. Diaconu le-a urat celor prezenți un an nou mai bun și plin de împliniri, apoi a citit de pe o foaie câteva cuvinte din partea primarului care se află în concediu.

Printre realizările pe care primarul le dorește Timișoarei pentru noul an se numără câteva parcări subterane, o sală polivalentă cu 15.000 de locuri, un bazin semiolimpic și bineînțeless să ajungă Poli pe prima scenă fotbalistică a țării. „Anul 2013 va fi, pentru oraşul nostru, anul startării efective a marilor proiecte, menite să-l modernizeze radical. Vom trece de la vorbă la faptă, acolo, pe teren, la realizarea de subpasaje, la construirea de parcări subterane, la lărgirea de străzi şi pasaje existente, la construirea bazinului de înot olimpic al oraşului şi a unor bazine de înot semiolimpice de agrement, la construirea sălii polivalente de 15 000 de locuri şi la multe, multe altele” a citit Diaconu de pe foaie.

După urările de bine pentru noul an, Diaconu i-a poftit pe timișoreni să numere ultimele secunde până la intrarea în 2013 alături de trupa Cargo, care se afla deja pe scenă. La miezul nopții a pornit focul de artificii care a fost unul mult mai sărăcăcios față de cele din anii precedenți, apoi a continuat distracția pe muzica celor de la Cargo, care au cântat pentru timişoreni în al doilea an consecutiv.

FOTO Adrian Pîclișan și David Munteanu

4 COMENTARII

  1. UN PRIETEN!!!!…ATENTIE la ce vb. de banat!! tu sti bine ca noi nu plecam de aici ,voi ati venit aici cu incapatinarile voastre si cu proasta educatie!!sti bine dar nu recunosti public ca sunteti inapoiati,nu pt ca vreti, ci pt ca asa sunteti voi creati!!!SUNTETI OAMENI DE CALITATEA A II-a….asa e impartita lumea ,nu voi ati cerut asta dar recunoasteti si macar taceti din gura pt ca stiti si voi la fel ca toata lumea ca sunteti mai inapoiati………incercati sa va adaptati,imitati pe cei de aici din banat si o sa va simtiti bine ,o sa vedeti ,numai atunci cind dispare INVIDIA caracteristica oamenilor prosti!!….si moldoveni au venit in banat si s-au adaptat repede si bine pt ca sint buni muncitori!!!!…voi sinteti puturosi si prosti,lucru care va caracterizeaza.,…..10% din voi ajung sa fie integrati bine restul au impresia ca nu sunt intelesi!!!…sinteti intelesi, dar voua va e greu sa va aliniati,sa numai fiti ingimfati si sa terminati cu invidia!!!!!BANATENI ,ATI OBSERVAT NU AU NIMIC CU VOI ,VA ACCEPTA!!!…voi aveti ceva cu banateni pt ca nu reusiti sa va ridicati la nivelul lor!!!! spun asta in cunostiinta de cauza ,cunosc f f f multi olteni din banat care nu reusesc sa se integreze sau macar sa imite comportamentul onor oameni civilizatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.