Nicolae Robu anunţă că „Primăria Timişoara nu este sub şantajul nimănui”

Nicolae Robu anunţă că „Primăria Timişoara nu este sub şantajul nimănui”

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a inaugurat, astăzi, noua locaţie în care-şi desfăşoară activitatea Clinicii de oncologie a Spitalului robu oncologieMunicipal după ce ţiganii, care au devenit proprietarii fostei clădiri, au cerut mărirea chiriei – fostul internat al Colegiului MIU. Chiar dacă a întârziat, medicii au fost îngăduitori pentru că „s-a găsit o soluţie la care nici nu speram. Este spaţiu dublu faţă de vechea locaţie. Nici nu se compară condiţiile – acolo erau şi 12 pacienţi într-un salon, acum stau câte doi, trei”.

După ce a tăiat panglica, Robu a trecut la inspectarea lucrărilor efectuate în ultimele luni care au costat 600.ooo lei „alocaţi din fondurile proprii ale primăriei” – saloane şi cabinetele medicilor care „au fiecare spaţiul lui, lucru la care nici nu se gândeau dincolo”.


Managerul Spitalului Municipal Timişoara, Octavian Mazilu, i-a mulţumit primarului pentru că ” a găsit soluţia aceasta la care, sincer, nu ne aşteptam. Important este că zestrea spitalului a crescut şi am rezolvat o problemă care se anunţa cea mai mare criză din ultimii 20 de ani a Municipalului”. Nicolae Robu s-a arătat mulţumit de rapiditatea cu care s-au efectuat lucrările şi a anunţat „cred că am făcut dovada că Primăria Timişoara nu este sub şantajul nimănui şi nu va fi şantajată şi este destul de puternică ca să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă. S-a dovedit că am vână şi trec peste interesele unora care sunt lezate atunci când este vorba de binele public şi de cele asumate ca primar”.

6 COMENTARII

  1. Speram domnul Primar ca nu veti fi nici sub santajul fratilor Cristescu in cazul in care acestia vor reusi sa-l infiltreze ca viceprimar pe Stoia.

  2. V-am urmarit intr-un interviu cand vorbeati despre cinstea si corectitudinea colaboratorilor dumneavoastra, precum si de principiile pe care le promovati.Rar mi-a fost dat sa vad asemenea fatarnicie si demagogie . Cum credeti ca ma puteti convinge ca nu sunteti in deplina cardasie cu toti coruptii atata timp cat ii tineti de mana.

  3. UN PRIETEN!!!!…ATENTIE la ce vb. de banat!! tu sti bine ca noi nu plecam de aici ,voi ati venit aici cu incapatinarile voastre si cu proasta educatie!!sti bine dar nu recunosti public ca sunteti inapoiati,nu pt ca vreti, ci pt ca asa sunteti voi creati!!!SUNTETI OAMENI DE CALITATEA A II-a….asa e impartita lumea ,nu voi ati cerut asta dar recunoasteti si macar taceti din gura pt ca stiti si voi la fel ca toata lumea ca sunteti mai inapoiati………incercati sa va adaptati,imitati pe cei de aici din banat si o sa va simtiti bine ,o sa vedeti ,numai atunci cind dispare INVIDIA caracteristica oamenilor prosti!!….si moldoveni au venit in banat si s-au adaptat repede si bine pt ca sint buni muncitori!!!!…voi sinteti puturosi si prosti,lucru care va caracterizeaza.,…..10% din voi ajung sa fie integrati bine restul au impresia ca nu sunt intelesi!!!…sinteti intelesi dar voua va e greu sa va aliniati,sa numai fiti ingimfati si sa terminati cu invidia!!!!!BANATENI ,ATIOBSERVAT NU AU NIMIC CU VOI ,VA ACCEPTA!!!…voi aveti ceva cu banateni pt ca nu reusiti sa va ridicati la nivelul lor!!!! spun asta in cunostiinta de cauza ,cunosc f f f multi olteni din banat care nu reusesc sa se integreze sau macar sa imite comportamentul onor oameni civilizatii

  4. Demersul pe care l-am facut viza direct pastrarea valorilor reale si autentice ale Banatului , cu precadere ale Timisoarei.Prin natura muncii mele anterioare am calatorit in toata tara , aproape oras cu oras.Ceea ce are Timisoara este unic si de o valoare inestimabila.Arhitectura,prin frumusete si diversitate este extraordinara.Pacat ca in fiecare clipa se pierde ceva , iar acel ceva este irecuperabil.Referitor la oameni , ei sunt peste tot la fel .Am intalnit peste tot oameni de inalta tinuta morala,de o impecabila atitudine fata de semenii lor ,oameni de aleasa educatie si distinctie,oameni de o sensibilitate si de o daruire cu totul aparte.Trebuie insa sa te ridici la un nivel apropiat lor pentru a-i cunoaste.Este adevarat abunda si scursurile ,rebuturile definitiv pierdute pentru societate .Vedeti deci ca nu este vorba nici de invidie nici de complexe,nici de frustrari.Este vorba exact de recnostiinta fata de orasul care m-a primit si in care traiesc.Tocmai deaceea nu am scris sub acoperirea anonimatului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.