Numărătoare paralelă: USL a câştigat cu peste 50% toate colegiile din Timişoara

Numărătoare paralelă: USL a câştigat cu peste 50% toate colegiile din Timişoara

3
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timişoara Sorin Grindeanu este câştigătorul detaşat al luptei pentru colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. După numărătoarea paralelă efectuată de USL în mai bine de jumătate de secţiile de votare, Grindeanu are 58% din voturile valabil exprimate. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Horia Cristian câştigă colegiul 1 deputaţi, conform numărătorii paralele a 44 din cele 54 de secţii.


Liberalul a obţinut aproximativ 60% din voturile valabil exprimate.

UPDATE 2 Petru Ehegartner a câştigat bătălia pe colegiul 2 Senat, obţinând peste 58% din voturi după numărarea majorităţii secţiilor de votare, alăturându-se lui Ben Oni Ardelean. De asemenea, Maria Grapini şi Ioan Răducanu au câştigat majoritatea voturilor în colegiile 3 şi 4 de deputaţi din Timişoara.

3 COMENTARII

  1. BRAVO ! pronostic: cu parlamentarii alesi de fasolari,carnatari,asistati social,revolutionari parati,in 6 luni ,Romania e pe butuci 😉 sa nu spuneti ca nu v-am spus ! PE BU TUCI ! 😉

  2. ALIFANTU,

    Sigur ca da, ca doara tu esti Mama Omida, Marele Vizionar! Din partea mea, te poti imbata cu apa rece – sau cu oranjada, daca ti-a mai ramas – in fiecare zi. Ce ma bucur eu e ca in aceste 6 luni pronosticate de tine, Marele Clarvazator, toti basistii va veti tavali in chinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.