O şoferiţă beată a lovit un pieton şi a fugit

O şoferiţă beată a lovit un pieton şi a fugit

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi, azi noapte, în jurul orei 4,20, despre producerea unui politist13accident rutier pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, au constatat că M. Patricia, de 20 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care se afla pe partea carosabilă.


Timişoreanul C.Nelu, de 48 ani, a fost rănit grav, fiind transportat la spital. După producerea accidentului, şoferiţa şi-a continuat deplasarea, fiind ulterior depistată de poliţişti. Când au pus-o să sufle în „fiolă”,  etilotestul a indicat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care aceasta a fost condusă la spital în vederea recoltării probelor biologice. Femeia s-a ales cu dosar penal.

Un alt accident provocat de un şofer beat s-a înregistrat, ieri, pe strada Circumvalaţiunii. P. Mihai de  56 ani, care avea o alcoolemie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, a lovit un pieton care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

 

3 COMENTARII

  1. io stiu da’ nu spui gratis. daca te interesiaza, ne intalnim, dai o friptura si o bere sitz povestesc tot. ie bini?
    lasa un nr. de tilifon si am sa dau bip de 3 ori. inseamna cas io asa ca raspunde. nu de alta da’ nu mai am impulsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.