Poliţist, arestat pentru trafic de influenţă de Tribunalul Timiş

Poliţist, arestat pentru trafic de influenţă de Tribunalul Timiş

5
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, cererea procurorilor de arestare a agentului Alexandru Bălan de la postul de poliţie din catuse 1Becicherecu Mic. Acesta a fost acuzat de trafic de influenţă după ce a promis că va rezolva o soluţie de scoatere de sub urmărire penală într-un dosar în care o persoană era cercetată pentru conducere fără permis.


A primit pentru aceasta 1.000 euro pe care, ulterior, în 19 decembrie, i-a restituit pentru că nu a putut obţine soluţia promisă, momentul fiind monitorizat de cei de la DGA. Tribunalul Timiş a decis arestarea agentului pe 29 de zile, acesta având posibilitatea să facă recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

5 COMENTARII

  1. pai ce trafic de influenta a facut? care e ala? ca la prostit pe unul sa-i dea 1000 de euro fiindca va intervenii pe langa nu stiu cine! poate este inselaciune dar nu trafic de influenta! Vreau so vad si pe asta, un procuror se sperie de un parlit de politist de la tara si face cum zice el….poate ma lamureste si pe mine cineva unde este traficul de influenta in cazul asta fiindca eu nu-l vad, eu zic ca era trafic de influenta doar in cazul in care il determina pe procuror sa faca ceea ce spune politistul

  2. rusine, rusine, de trei ori rusine!!!!!!
    fabricati dosare oamenilor nevinovati, manipulati procurorii care fac retineri, manipulati judecatorii care conduc instante ce emit mandate de arestare preventiva…..
    Ba frate, dar sunteti tari daca puteti face astea fara sa aveti probe!!!!
    Ave chicken!

  3. fiind craciunul trebuie sa fim mai buni! se poate spune de trafic de influenta atata timp cat el s-a prezentat ca politistul care stie si face tot, dar totusi nu cred ca merita 29 de zile atata timp cat sigur a fost dat afara din politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.