Poliţist, ridicat de DGA după ce a restituit 1.000 euro primiţi ca...

Poliţist, ridicat de DGA după ce a restituit 1.000 euro primiţi ca să rezolve un dosar penal UPDATE Decizia procurorului

4
DISTRIBUIȚI

Un poliţist a fost ridicat, astăzi, de cei de la DGA Timiş şi dus la audieri la Parchet, fiind suspectat de trafic de influenţă. catuse si dolariInvestigaţia a pornit de la un denunţătoare care a reclamat faptul că i-a dat agentului Alexandru Bălan, de la postul de Poliţie din Becicherecu Mic, o mie de euro după ce acesta i-a promis că-i va obţine scoatere de sub urmărire penală într-un dosar în care era acuzată de conducere cu permisul suspendat definitiv.


Anterior, femeia a mai suferit o condamnare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

După ce a încasat banii, agentul nu a reuşit să-i obţină s.u.p.-ul., aşa că a decis să fie onest şi să restituie cei o mie de euro. Ghinionul agentului a fost că tranzacţia a fost monitorizată şi înregistrată de cei de la DGA. În această dimineaţă, agentul a fost dus de poliţiştii anticorupţie la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş în baza mandatului de aducere emis de procuror. Poliţistul a refuzat să facă orice fel de comentariu. La această oră audierile sunt în plină desfăşurare. Vom reveni.

UPDATE 1 Poliţistul a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorului, pe numele agentului fiind emisă o ordonanţă de reţinere pe 24 de ore pentru trafic de influenţă.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.