Ce rețetă are primarul Timișoarei pentru a îmbunătăți sistemul electoral din România

Ce rețetă are primarul Timișoarei pentru a îmbunătăți sistemul electoral din România

1
DISTRIBUIȚI

După părerile exprimate în legătură cu dezvoltarea orașului și planurile sale administrative, primarul Nicolae Robu a avut ceva de nicolae robu vorspus, la ultima întâlnire cu presa, și despre procesul electoral din România. Mai precis, fostul senator a punctat ce anume ar trebui îmbunătățit la sistemul actual.


„După părearea mea, s-a greşit atunci când au fost separate alegerile parlamentare de alegerile prezidenţiale şi eu cred că această greşeală trebuie corectată. Corecţia se poate face în următoarele părţi: comasarea alegerilor prezidenţiale cu europarlamentarele, reducera mandatului preşedintelui la patru ani şi comasarea alegerilor parlamentare viitoare cu alegerile prezidenţiale”, a lămurit primarul. Acesta a mai explicat şi că anul 2012, în care am avut alegeri locale, parlamentare şi un referendum pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, a fost foarte greu pentru România. Toate acestea au dus la o  „bulversare a activităţii”, avertizând că „este de dorit să fie cât mai puţine momente electorale, pe cât posibil, dar fără a risca prin aceasta alterarea democraţiei”.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar la Primaria de 5* cand faceti curat? asa cum a-ti promis in campania electorala? V-am votat cu speranta si ne-am bucurat cand a-ti castigat…dar a venit timpul sa faceti ce a-ti promis…La Directia Fiscala condusa de dl BODO ADRIAN e haos …face omul ce vrea si va si denigreaza pe unde apuca…ca nu a vrut sa fi-ti primar…STIATI CA? maine are loc un concurs la Directia Fiscala unde vor reusi toti cei care au fost tinuti din 2010 ilegal,in afara organigramei ,dupa ce s-au facut disponibilizari si a desfiintat Serviciile de Inspectie Fiscala ca-i incurcau socotelile…? pot sa va spun numele celor care vor fi admisi de acum…dar din respect pt ei nu o fac…sa nu mai vorbim de ce nereguli sant in acte,ca nu sant documente in dosarele contribuabililor…ca platesc oamenii fara sa aiba utilitati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.