Comune timișene cu saloane proprii la spitalul județean: 25 de primari dau...

Comune timișene cu saloane proprii la spitalul județean: 25 de primari dau bani pentru modernizare

1
DISTRIBUIȚI

Mai mult de un sfert din primarii județului Timiș au răspuns pozitiv la invitaţia lui Florin Bîrsăşteanu, directorul medical al spitalul-judetean-din-TimisoaraSpitalului Judeţean din Timişoara, de a „adopta” câte un salon. Modernizarea unui salon costă cel mult 6.000 de euro, iar în schimb cetăţenii din comuna care a donat banii au prioritate atunci când au nevoie de spitalizare. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Clinic din Timişoara s-au gândit la o metodă inedită prin care să modernizeze saloanele instituţiei, având în vedere că multe dintre acestea arată jalnic, pentru că nu s-au mai făcut investiţii de zeci de ani.


La sfârşitul anului 2012, directorul medical al Spitalului Judeţean propunea proiectul „Primăriile din judeţ adoptă un salon”.

În această lună, în urma unei discuţii pe care doctorul Bîrsăşteanu a avut-o cu primarii din judeţul Timiş, 25 din cei 90 au fost de acord să investească în saloanele Spitalului Judeţean din Timişoara. „Primarii se vor ocupa de amenajarea completă a unui salon, costurile se ridică la cel mult 6.000 de euro. Spitalul Clinic din Timişoara are o extindere judeţeană şi m-am gândit că primarii pot să facă un minimum de efort şi să modernizeze câte un salon”, ne-a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean. La Spitalul Judeţean nu au avut loc niciodată modernizări capitale ale saloanelor, ci, după posibilităţile fiecărui şef de secţie, s-a mai schimbat un pat sau alte renovări mai mici. Locuitorii care vin din comunele ai căror primari au fost de acord să investească în saloane, vor avea prioritate la internarea în spital, în spaţiile nou amenajate.

 

1 COMENTARIU

  1. Foarte buna ideea ! pe aceasta cale, poate oamenii cu bani si firmele din Timisoara vor face la fel…face-ti o fapta buna pe pamant si Dumnezeu va va da un loc in cer !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.