De ce a pleacat primarul Timişoarei la Barcelona

De ce a pleacat primarul Timişoarei la Barcelona

5
DISTRIBUIȚI

După ce a plecat tocmai în Germania, la un târg de tramvaie ca să vadă cu ochii lui cât ar costa înnoirea parcului auto al RATT, primarul nicolae robu ceas cucTimișoarei pleacă, în această săptămână, la Barcelona fără un scop foarte bine definit.


Întrebat ce îl mână pe meleaguri spaniole, Nicolae Robu a  explicat că „am o întâlnire cu primarul Barcelonei privind chestiuni de cooperare economică, culturală. Vreau să împărtăşesc din modul de organizare şi funcţionare a structurii de urbanism de la Barcelona, pentru că, după părerea mea, este unul din cele mai grozave oraşe din lume şi trebuie să învăţăm din bunele practici.  Acolo s-a ştiu foarte bine pe de o parte să se aibă grijă de patrimoniu de clădirile vechi, iar pe de altă parte să se facă modernizări, să se contruiască extrem de raţional, să se asigure nişte artere de trafic la care nu ai ce să reproşezi efectiv.  Mi-a plăcut întotdeanua să analizez, oraşele am avut o aplecare spre urbanism, nu înspre arhitectură, ci spre admirat”.

5 COMENTARII

  1. Are bani? Sau pleaca pe banii contribuabililor? A inceput si Robu sa se plimbe? SA fie vre-un microb pe care-l iau atunci cand ajung pe diferite functii,si pot sa-si plateasca plimbarile din bani publici? Ma dezgusta tot ce se intampla in lutimii 20 de ani!

  2. PT UN TIMISOREAN….. daca te dezgusta tot ce se intimpla in ultimii 20 de ani ,spune ce ai facut pentru a indrepta lucrurile?…..sau bati numai din clont de pe un scaun cofortabil din spartele calculatorului in timp ce profiti de faptul ca esti anonim si nu poti fi tras la raspundere pt comentarii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.