Gruparea care a băgat spaima în proprietarii de vile, anihilată de „Investigaţii...

Gruparea care a băgat spaima în proprietarii de vile, anihilată de „Investigaţii Criminale” UPDATE Ce s-a găsit la percheziţii VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale împreună cu mascații de la SAS au descins, în această dimineață, la șase locații din mascati suspect furtTimișoara. Operațiunea a vizat capturarea a șase suspecți de furturi în cartierele de vile din Dumbrăvița și Moșnița Nouă. În ultimele luni, furturile în aceste zone au cunoscut o creștere fără precedent, ajungându-se până acolo încât Poliția Timiș a anunțat, ieri, formarea unui compartiment special pentru furturile din locuințe din zona Timișoarei. Hoții acționau extrem de eficient – foloseau maşini cu numere străine, filau locuinţele, forţau geamurile sau uşile de termopan şi plecau cu bani sau alte bunuri de valoare – bijuterii, plasme su alte electrocasnice uşor de vândut.


Membrii grupării aveau sarcini bine stabilite – transport, spargere sau comercializarea bunurilor furate. Cei cinci sunt suspectaţi şi de comiterea unei tâlhării în septembrie anul trecut. Cinci suspecţi au fost deja reţinuţi, percheziţiile continuând. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Valoarea bunurilor furate este, până acum, de aproximativ 60.000 lei. Anchetatorii au percheziţionat imobilele, dar şi mai multe maşini cu numere de înmatriculare străine aflate în curtea caselor percheziţionate. Cinci suspecţi au fost duşi pentru audieri la sediul Poliţiei Timiş.

UPDATE 2 Polițiștii au ridicar din locațiile percheziționate 6 televizoare plasmă, 5 laptop-uri, 25 de ceasuri de mână, 7 telefoane mobile, circa 40 de unelte electrice ( flexuri, bormașini etc), bijuterii, carduri de memorie, 6 aparate foto digitale, o cameră video digitală, un hard disk extern, toate fiind susceptibile că provin din comiterea furturilor. În urma audierii suspecților,  trei dintre aceştia , C. Ion, de 21 de ani, S. Doru de 32 de ani şi M. Cristian de 22 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecatoria Timişoara, cu propunere de arestare preventivă.

8 COMENTARII

  1. Bravo Politia Criminala Timisoara meritati tot respectul fata de populatia Timis cand prindeti asemenea infractori deosebiti de periculosi care daca sunt surprinsi de propietari sunt pregatiti sa mearga pana la TENTATIVA DE OMOR, S_AU CHEAR OMOR……………………….. NUMAI PENTRU A PUTEA PARASI LOCUL FAPTEI IN SIGURANTA FARA SA FIE PRINSI…………….. VA STIMAM PE VOI POLITISTI COMPETENTI CE NE PAZITI DE HOTI…… NU UITATI CA TOT DICOTU NE APARA SI DE SPARGATORI, TALHARI, HOTI ECT….. BRAVO POLITIA CRIMINALA DICOT…………………………………

  2. bravo……macar atit atunci cind faceti ceva sa va laudam,asta in cazul in care atunci cind mergeti la o interventie in care trebuie sa interveniti repede sa nu parcati in loc interzis ca atunci va filmam si va dam pe post si cerem sanctionarea drastica a voastra………..

  3. bravo pe draq… au prins niste ciuriburi care furau plasme si tigai. unde este clanul carpaci unde este georgica cornu unde sunt adevaratii mahari care fura pe rupte si devalizeaza timisul… unde sunt adevaratii traficanti de tigari droguri si carne vie? unde este lotul autobuzul de la lugoj unde sunt vagabonzii din timisoara care bat oameni in strada unde sunt criminalii taximentristului unde sunt cei care l-au transat pe ala de la groapa de gunoi din lugoj? unde sunt toti oamenii saraci prostiti de ciori si dusi in strainatate ca nu s-au mai intors si nici nu se vor intoarce ever…

  4. Bravo Donatello!. Ai perfecta dreptate. Astia se lauda cu trei lulele, trei surcele. Nu degeaba vin cei din alte judete si-i ridica pe infractorii de aici.

  5. vers… stai linisti ca nu vin cei din alte judete asa se nebuni la noi In judet sa faca legea, sa ancheteze ei asa ca sunt tari totul pleaca de cine deschide dosaru continua si cercetarile…………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.