Jucătorul de națională Halcă speră să prindă cupele europene de handbal cu...

Jucătorul de națională Halcă speră să prindă cupele europene de handbal cu CSU Poli

0
DISTRIBUIȚI

În pauza de iarnă, la echipa timișoreană de handbal masculin au venit două întăriri pentru partea dreaptă, interul Iulian Halcă şi handbal02extrema Milan Torbica. Halcă are 19 ani, joacă pentru naţionala de tineret şi este unul dintre cei de la care antrenorul Gligore Czari are speranţe să crească în valoare. Halcă a avut meciuri de calificare cu naţionala, care din păcate şi-a ratat obiectivul. Din acest motiv, jucătorul s-a alăturat echipei înainte de plecarea în cantonament, nu la reunirea oficială. Interul dreapta este împrumutat de la HCM Constanţa pe o perioadă de un an şi jumătate, iar în tur a evoluat la Călăraşi, în eşalonul secund.


„Băieţii sunt ok, atmosfera este foarte bună pentru performanţă, îmi place ce am găsit aici. E un pas mare înainte în perspectiva următoare”, a declarat Halcă.

Poli a pornit cu obiective îndrăzneţe la început de an, clasare cel puţin pe locul 4, dar după tur, echipa este abia pe locul 8, cu patru meciuri câştigate. Noul jucător este de părere că alb-violeţi mai pot salva sezonul. „Aş vrea să prindem o cupă europeană dacă se poate, să realizăm cât mai multe puncte în această ediţie de campionat, iar pentru anul viitor, obiective mai îndrăzneţe”, a adăugat Halcă. Mâine, Poli joacă un meci de verificare la Jimbolia cu Steaua Roşie Mokrin, iar de vineri, începe Turneul „Banatul”. Vineri, de la 17.30, Poli joacă împotriva celor de la Pandurii Târgu-Jiu, iar sâmbătă, de la 17, e meciul de gală cu Partizan Belgrad, echipă ce a jucat în Liga Campionilor. „E o provocare, poate mă va ajuta să cresc în valoare, abia aştept meciul”, a mărturisit noul inter dreapta. Partizan va veni însă fără jucătorii convocaţi pentru Campionatul Mondial din Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.