Judecător din CSM, anchetat de DNA pentru fals intelectual UPDATE

Judecător din CSM, anchetat de DNA pentru fals intelectual UPDATE

3
DISTRIBUIȚI

Judecătorul Adrian Neacşu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a ajuns astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde adrian-neacsu-octav-ganeaa fost citat în legătură cu pontarea zilelor de lucru la CSM şi decontarea deplasărilor în localitatea de domiciliu şi la alte instanţe din ţară, potrivit Mediafax. Vineri, 11 ianuarie 2013, anchetatori DNA i-au ridicat computerul lui Neacşu din biroul de la CSM, pentru aceasta ei neavând aviz de percheziţie dat de Consiliul.


Procurorii au cerut și toate foile de parcurs din iulie până în decembrie 2012 ale şoferului lui Neacşu, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafx. Dosarul de la DNA are numărul 3, înregistrat la începutul acestui an. În 7 ianuarie 2013, inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate i-au comunicat lui Neacşu că este verificat, investigaţia ar fi având legătură cu Jurindex.

Programul Jurindex este indexul jurisprudenţei naţionale, constituind noul standard al accesului liber la hotărârile judecătoreşti. Iniţiativa aparţine judecătorului Adrian Neacșu de la Tribunalul Vrancea, lansarea, în mai 2009, a portalului realizându-se sub egida Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

UPDATE 1 Adrian Neacșu a plecat de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a stat mai puţin de o oră, potrivit Mediafax.

Foto: Mediafax

3 COMENTARII

  1. Hai ca s-au facut de rahat! Judecatorul Neacsu a ajuns unde e prin fortele proprii, nu prin interpusi. A facut greseala sa nu joace cum i se canta, fapt care in meseria dumnealui este imperios necesar dar in tara securistilor devine o fapta penala! Cati deputati de cacao sunt pe plaja iar in Parlament cartelele lor de vot functioneaza? Alooo?

  2. mah Boule! (da ! la tine ma refer, la asta care iti zici Adrian)
    dar Neacsu asta este Judecator cu 160 de miloane pe luna (si cu pensie viitoare de 15o de miloane pe luna, iar la moralitatea lui de gainar notoriu imi imaginez cate sute de mii de euro castiga pe an cu judecatile lui evident STRAMBE. asa ca stai mah in rahatu’ tau si nu fa pe avocatu’ (prost si neintrebat). comprende?
    sau esti si matale un judecator d’asta shpagar!
    la pushcarie cu neacsu sa-l reeduce pushcariashii virili in sala cu dushuri de la penitenciar!
    ps pe cand il prindeti si pe nenorocitu ala de cristi daniletz cu vreo gainarie din asta ca dupe mufa pare de teapa lu neacsu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.