Marcel Olteanu a făcut scandal la Curtea de Apel Timişoara. Vezi ce...

Marcel Olteanu a făcut scandal la Curtea de Apel Timişoara. Vezi ce a ţinut să-l întrebe de Lucian Torj

10
DISTRIBUIȚI

Audieri maraton, astăzi, la Curtea de Apel Timişoara unde s-a judecat apelul în dosarul DIICOT în care sunt cercetaţi cei 16 inculpaţi lucian torj 1  pdin lotul Torj, acuzaţi de infracţiuni de crimă organizată, fapte cu violenţă sau înşelăciune. Sentinţa Tribunalului Timiş a fost atacată atât de procurori, care au fost nemulţumiţi de faptul că Lucian Torj, considerat liderul grupării,  a fost achitat de toate infracţiunile grave, dar şi de achitarea altor inculpaţi pentru o parte din infracţiuni. De asemenea, inculpaţii au făcut apel, considerând că pedepsele primite sunt prea mari în dosarul care este de patru ani pe rolul instanţelor.

Cel mai nervos dintre toţi a fost Marcel Olteanu care încă de la momentul în care instanţa a audiat inculpaţii a insistat să-i pună o întrebare lui Lucian Torj, spre nemulţumirea avocatului care a explicat instanţei „clientul meu vrea să pună o întrebare”. Olteanu a vrut să afle dacă a fost sunat şi Sorin Flucsă atunci când a fost găsit pe o stradă din Biled calul, care i-a adus condamnarea pentru înşelăciune.  Avocaţii inculpaţilor au solicitat o serie de probe – printre care audieri sau reaudieri de martori, expertize ale înregistrărilor audio pe motiv că unele discuţii nu ar fi reale.


După deliberări, instanţa a respins rând pe rând majoritatea cererilor, fiind admise probele cu înscrisuri. Când a auzit că i-au fost respinse solicitările, Marcel Olteanu nu şi-a mai controlat nervii şi a început să răcnească „asta este execuţie”. După o scurtă discuţie, preşedintele completului a dispus evacuarea din sala de  judecată a lui Marcel Olteanu de către jandarmi, ulterior, acesta a fost reprimit în sală.

La susţinerea apelurilor, procurorul DIICOT a afirmat că judecătorul care a dat prima sentinţă a ignorat probele de la dosar şi că membrii grupării „au avut o acţiune coordonată pentru atingerea obiectivelor scop”. Avocaţii s-au întrecut în comparaţii pentru a dovedi că pedepsele primite de clienţii lor sunt prea mari ” Stănculescu a luat 15 ani pentru genocid, iar clientul meu 11 ani pentru tentaivă de omor” , „în cazul şefului FMI, procurorii şi-au retras acuzaţiile pentru că  nu aveau probe, aşa ar trebui să se întâmple şi acum”, „câtă încredere poţi să ai în declaraţiile unora care şi acum sunt prostituate pe Calea Aradului, pe Calea Lugojului sau pe alte căi”. Deşi clientul său a fost achitat în primă instanţă pentru majoritatea faptelor grave de care a fost acuzat, avocatul lui Lucian Torj a solicitat casarea sentinţei şi trimiterea dosarului spre rejudecare tribunalului pe motiv că nu au fost respectate procedurile. Instanţa a rămas în pronunţare.

10 COMENTARII

  1. Ha ha ha, cine cunoaste, stie in ce împrejurări s-a dat precedenta sentinta……DNA nu doarme fratilor…..si ilnimik nu va fi intamplator din ce va urma….
    In rest, sanatate si virtute, inclusiv tarie la dl judecator….căci se cam face de rusine :)))))

  2. Asta Olteanu e mare papagal, ca campionul orasului, după ce io traso domnii de la Popa Şapca vreo doi ani la rând.
    Pacate de Lucian ca e prieten cu asa maimuta impaiata!

  3. Oare vreunul dintre ei a muncit o zi macar? Ma refer practic,ca teoretic pot aduce dovezi scrise! Din ce traiesc?Pentru ca traiesc foarte bine,au limuzine,vile,bani etc

  4. da mai desteptule ce esti tu „un timisorean” da au lucrat si ani de zile …haber nu ai tu ce vb. de fapt „gura bate curu” daca esti asa tare in clont de ce nu ti pui poza la profil ??? ai vreo problema !!! nimicule ce esti tu …….vezi …nu te bucura de raul altuia ca poate o sa cazi si tu pe picior gresit odata …..

  5. auzi „veronica” AI VREA SI TU SA FI ASA UN „papagal” ca si Olteanu !!!! hahaha dar nu te tine ca nu te duce creierul ala mic si ingust al tau …..maimuta inpaiata ce esti …..tu …tu nu ai oglinda in casa sa te vezi ce fata ai !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.