O nouă captură de țigări în patria contrabandei

O nouă captură de țigări în patria contrabandei

3
DISTRIBUIȚI

La Voiteg, tot la câteva zile, polițiștii au de a face cu câte un contrabandist de țigări. Ieri seară, polițiștii  Poliţiei Oraşului Deta şi cei tigari ldde la Poliţia de Frontieră Deta au oprit în trafic, în localitatea Voiteg, un autoturism care circula pe ruta Deta-Timișoara.


Mașina era condusă de Alexandru F. de 21 de ani, din Timișoara, care transporta între scaunul din dreapta față și bancheta din spate un sac cu 490 de pachete de țigări fără timbru. Tânărul nu a putut prezenta nici actele de proveniență, motiv pentru care țigările au fost confiscate și predate  lucrătorilor Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale Timişoara, care l-au sancţionat  contravenţional cu 20.000 de lei.

 

3 COMENTARII

  1. Bota, potoleste-te cu stirile astea de rahat! Cat mai patroneaza Mirescu si oltenii lui la pol de frontiera din Timisoara, vor fi doar prostii din astea. Cauta stiri la Portile de fier II la finul lui!!! Sau la Caras. El e venit aici ca sa lase liber pe acolo.Mirescu, Cumpanasu sio Baraitaru trebuie sa plece cat mai repede de la Timisoara. Acolo sa mearga oameni capabili din Timisoara. Chiar si infractorul „Borseta” care e cu dosarul cu stenogramele si care sta in functie doar pt ca pupa-n cur, si tot e mai bun ca oltenii. Cumpanasu poate gaseste loc cu frate-su la Realitatea TV!!!! Ca politia , crima org nu il mai vrea de mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.