O prostituată şi-a drogat clientul şi l-a jefuit

O prostituată şi-a drogat clientul şi l-a jefuit

2
DISTRIBUIȚI
O prostituată din Timișoara și-a drogat un client și i-a furat telefonul mobil și banii. Bărbatul a apelat la serviciile ei, după ce a prostituata talhargăsit la rubrica matrimoniale un anunț  postat de femeie. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu câteva zile și au mers în apartamentul închiriat de prostituată în Timișoara.


După ce au întreținut raporturi sexuale, femeia i-a pus clientului în băutură substanțe halucinogene și l-a drogat. Aflat în stare de somnolență, bărbatul nu și-a dat seama când a fost deposedat de telefonul mobil și aproximativ 300 de lei.
Când și-a revenit, Sergiu M. s-a întors la adresa prostituatei, însă aceasta nu a mai fost de găsit așă că bărbatul a depus o plângere la poliție. În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 4 au reținut-o pe timișoreanca de 31 de ani. În urma verificărior polițiștii au stabilit că Elena G. este suspectată că a furat un alt telefon mobil dintr-o benzinărie din Timișoara. Femeia a fost prezentată, joi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie și prostituție.

2 COMENTARII

  1. TREBUIE SA MOARA UN CLIENT PENTRU A SE LEGALIZA? CAND VOR TERMINA ROMANII CU IPOCRIZIA,SI VOR FACE CE FAC SI NEMTII,OLANDEZII,UNGURII CAT SI MAJORITATEA POPOARELOR CIVILIZATE ADICA SA LEGALIZEZE ACEST FLAGEL,ESTE SINGURUL MOD IN CARE STATUL IL POATE CONTROLA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.