Percheziţii în Timişoara ale poliţiştilor hunedoreni în căutarea de obiecte de patrimoniu...

Percheziţii în Timişoara ale poliţiştilor hunedoreni în căutarea de obiecte de patrimoniu furate

2
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara fac, astăzi, trei percheziţii în Timişoara într-un dosar în mascati spatecare sunt anchetate infracţiuni de furt de obiecte de patrimoniu.


Împreună cu trupele speciale au descins la locuinţele suspecţilor, percheziţiile fiind în plină desfăcurare. Conform unor surse, ancheta este legată de furtul şi comercializarea de icoane de patrimoniu furate din biserici. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Doi suspecţi au fost duşi pentru audieri la Deva.

2 COMENTARII

  1. Candelabrele de patrimoniu ( 2 ) de la Beregsau Mare , nu le-a furat nimeni.Ci,chiar popa satului,care le-a vandut unor tigani , care au incercat sa le scoata peste granita , dar nu au reusit . Acum cele 2 candelabre sunt arestate la politia de frontiera , caz care treneaza destul de mult . Stiu fiind faptul ca popa este un vajnic activist pdlist.

  2. Dupa ce aia de la crima din HD si-au facut de cap prin Timis acum avenit randul astora de la politie sa ne „culeaga” infractorii !!!!!!!! Foarte tare ..suntem praf la tot ce inseamna M.I. in Timis!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.