Primăria Timişoara a cumpărat 40 de freze pentru trotuare în aşteptarea zăpezilor

Primăria Timişoara a cumpărat 40 de freze pentru trotuare în aşteptarea zăpezilor

2
DISTRIBUIȚI

„Ne aşteptăm să mai ningă, pentru că suntem abia la mijlocul lui ianuarie şi nu stăm cu mâinile în sân să aşteptăm ninsoarea, ci amzapada tm
intreprins ceva. Pentru a fi mai pregătiţi, am considerat că este bine să venim în ajutorul cetăţenilor pentru a asigura o mai promptă şi mai bună deszăpezire a trotuarelor şi am acuziţionat 40 de frezee de deszăpezire, dintre care 19 destinate consiliilor consultative de cartier câte una pentru fiecare, iar celelalte unităţilor publice şcoli, spitale unităţi de administrative  publice locale aflate în subordinea primăriei”, a anunţat primarul Nicolae Robu.  Brusc, sala de cosiliu a primăriei Timişoara s-a transformat în salon auto, cu primarul pe post de model explicând  că „s-au făcut comenzi din ţară fiindcă nu aveau atâtea pe stoc.


Pentru a nu fi certuri între cetăţeni o să cerem să se dea pe programare,  să se dea în ordinea de succedere topografică. Combustibilul trebuie să şi-l asigure cetăţenii noi am vrut să îi scutim de la a folosi lopata şi de a sta în frig”, a mai lămurit edilul şef. Costul unei freeze este  de 1.950 de lei cu TVA, iar capacitatea este de de 6.5 cai putere. Întrebat dacă de acum înainte se va da numai  zece pentru deszăpezirea trotuarelor,  Robu s-a emoţionat şi a explicat „eu aşa sper”.

2 COMENTARII

  1. Noi pentru ce platim impozite la Primaria Timisoara,ca sa punem combustibil pentru dezapezire din buzunar? Rusine sa-ti fie Robule!!! Mai vi tu in campanie electorala! Nu te mai votez! Nerusinatilor!

  2. Bai imecilule de te numesti ”un timisorean” cine crezi tu ca te crede ca l-ai votat pe dl. profesor Robu cand in loc sa-l lauzi pt. aceasta noua idee excelenta tu mai vrei si combustibil pe gratis. Ce taxe platesti boule, nimica toata ca dl. Robu n-am vrut sa ti le mareasca? Pune-atunci mana pe lopata ca nu te obliga nimeni sa folosesti freza primariei. Cretinule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.