Primarul Robu a mai minţit o dată în privinţa „Acvariului”. Află care-i...

Primarul Robu a mai minţit o dată în privinţa „Acvariului”. Află care-i promisiunea neonorată

9
DISTRIBUIȚI

Demolarea „Acvariului” din Piaţa Operei pare o clonă a telenovelei „Tânăr şi neliniştit”. Cap al listei de promisiuni electorale, demolarea acvariu nedemolathidoasei construcţii s-a dovedit un bun prilej ca edilul şef Nicolae Robu să fie subiect al multor ştiri, dar şi să dobândescă noi abilităţi. Unele de negociator, având în vedere că abia după cinci luni şi jumătate edilul şef a bătut palma cu proprietarii, dând la
schimb trei terenuri în valoare de peste un milion de euro. Nu este de neglijat nici că afacerea a mers ca unsă, trecând fără obiecţii  prin consiliul local unde, să nu uităm, USL Timiş are majoritate.  Apoi, în preajma Ajunului Crăciunului, inginerul Robu  ieşea cu alai de presă şi consilieri în centrul oraşului, zâmbind a la Iliescu şi explicând  „cred că bănuiţi de ce am venit cu casca pe cap.


Aşa cum am promis, începem demolarea efectivă a „Acvariului” . După ce a depus un efort sisific  – vorbim despre scoaterea primului şurub- primarul a anunţat că „la anul, pe sub actualul <<Acvariu>>, va trece o subtraversare auto, care va închide inelul de circulaţie central”, subliniind că „demolarea este ireversibilă”.

„Este adevărat că „Acvariul” nu a fost demolat în totalitate, însă problema este rezolvată. În maximum zece zile va fi demolată şi partea centrală a acestei clădiri”, dădea asigurări edilul şef, în 8 ianuarie, la prima conferinţă de presă, din anul 2013, a Primăriei Timişoara. Ei bine, deşi termenul a expirat clădirea încă domneşte în centrul oraşului și nu a dispărut ai mult de un geam față de ce era la Revelion. Cât despre edilul şef, acesta nu a putut da vreo explicaţie de ce cuvântul dat nu a fost respectat – asta pentru că este plecat la Barcelona unde, culmea ironiei, vrea să admire arhitectura oraşului, explicând că „mi-a plăcut întotdeauna să analizez oraşele. Am avut o plecare spre urbanism, nu înspre arhitectură, ci spre admirat”.

9 COMENTARII

  1. Cred ca primarul nostru a luat-o razna…
    Barcelona este un oras splendid, fara acvarii, care si-a sarbatorit ziua cu focuri de artificii care au durat 30 de minute… Are ce sa vada si ce sa invete acolo – dar teama mi-e ca nu poate invata nimic.

  2. Da-l in ALUP lu’ hector,BEATLES-ul e PeNaL rau,acest/a fetita cuCOAIE e cel mai prost din curtea scolii,eu nu mi-am batut joc de mine sa votez un dobitoc ca asta sau usl,urmeaza marea FELATIE catre strambii ce-au votat uslasi 😉 ATENTIE !!! Cotoroanta aia de Grapini continua programele lui Udrea,apoi aplica impozitul FORFETAR ;),gazele scumpite cu 30% ,energia electrica 10% si Hahahahahahahahhaa MU!A cea mai apasata e ca restructureaza bugetari,exact carpele ce-au lins inCUR useleul,taxa auto/mediu 😉 alta japca,nimic-nimic-nimic de IMPOZITAREA MARILOR AVERI,ba mai mult vor si imunitate totala,adica sa va fure razand,pu*lelor :))))))))))))))

  3. Cam tarziu isi dau seama timisorenii,ca au ales un primar nebun.Pe langa problemele cu inima,mai are si cu capul.Acum,asta e.Pana in 2016,trebuie sa-l suportam.Oricum,cine la votat,sa se spele cu el pe cap…..sper sa faca si spuma!!!!

  4. Apropo de Primar. In atentia redactiei Press Alert, ar fi necesar sa faceti o investigatie la primarie si Directia Politia Locala, care refuza sa puna in aplicare decizia irevocabila a Curtii de Apel Timisoara prim care au pierdut procesele impotriva functionarilor publici disponibilizati ilegal, iar acum trebuie sa plateasca in jur de 200.000 de euro Despagubiri si nu mai stiu cum sa scoata camasa!!!
    Sentinta irevocabila are mai bine de 1 luna, iar sefii politiei locale care au facut abuz prin disponibilizari ilegale NU SUNT TRASI LA RASPUNDERE DE NIMENI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.