Rețea internațională de trafic de droguri anihilată de „Crima Organizată”

Rețea internațională de trafic de droguri anihilată de „Crima Organizată”

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la „Crimă Organizată” au destructurat în această dimineață o rețea specializată în traficul internațional de droguri OLYMPUS DIGITAL CAMERAcare acționa pe ruta Olanda-România. Agenții anti-drog de la SCCO Hunedoara împreună cu cei de la BCCO Alba-Iulia au descins la 4 locuințe din localitatea Vulcan de unde i-au ridicat pe principalii membri ai grupării. De asemena polițiștii au ridicat pentru audieri alte 13 persoane pentru care procurorii au emis mandate de aducere.

Din probele adunate de anchetatori a reieșit că traficanții au adus din Olanda canabis, drogurile fiind apoi vândute în toată Valea Jiului.


„Membrii grupării sunt suspectați de asemenea de mai multe furturi comise în Olanda, aceștia fiind specializați în furtul de electrocasnice” a declarat comisarul Lucian Boia, seful SCCO Hunedoara. Suspecții urmează să fie duși de la Vulcan la Deva pentru audieri. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Traficanţii vindeau gramul de „iarbă” cu 50 lei, ei fiind cei care asigurau cu droguri de risc piaţa din Valea Jiului.

3 COMENTARII

  1. @un cetatean
    Esti un drogat, distrus si cere incepe sa sufere de sindromul dedublarii!!!
    Vezi ca am sindromul tourette, asa ca, pazea!!!!
    Ai dictionar? Normal ca nu!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.