Roata desprinsă de la o cisternă plină cu gaz a provocat o...

Roata desprinsă de la o cisternă plină cu gaz a provocat o tragedie rutieră. Vezi ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

Un accident desprins parcă din filmele de acțiune s-a petrecut, în această seară, pe DN 66, în condiții de vizibilitate minimă. Pe accident cargus maceudrumul care leagă Simeria de Petroșani, în apropierea localității hunedorene Măceu, la un moment dat, una dintre roțile unei cisterne încărcate cu gaz s-a rupt și a ajuns pe contrasens. Șoferul unei dubițe aparținând unei firme de curierat, care circula din sens opus, s-a speriat şi a tras brusc de volan, intrând pe contrasens pentru a evita roata.


A lovit, însă, frontal un Volkswagen care circula în spatele cisternei, în urma impactului violent cei doi bărbaţi din autoturism, cu vârste de 53 şi 55 ani, din judeţul Gorj, decedând pe loc. O femeie care era în maşina firmei de curierat a fost rănită şi transportată în stare de şoc la spital. Accidentul s-a petrecut în condiţiile în care şoseaua era acoperită de ceaţă groasă. Circulaţia de DN 66 a fost blocată timp de mai bine de o oră, iar poliţiştii de la Rutieră au început ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de omor din culpă. De asemenea, cisterna urmează să fie supusă unei expertize tehnice pentru a se stabili de ce s-a rupt roata în timpul mersului.

1 COMENTARIU

  1. in alt ziar accidentul era relatat exact invers: duba circula in spatele camionului, a ferit roata si a intrat pe contrasens de unde venea vw-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.