Socrul patroanei firmei Piastrelle, găsit mort în râul Timiş. Vezi ce variantă...

Socrul patroanei firmei Piastrelle, găsit mort în râul Timiş. Vezi ce variantă şocantă există

3
DISTRIBUIȚI

Cadavrul unui bătrân din Lugoj a fost găsit în această dimineață de un pescar, agățat în niște crengi pe malul râului Timiș. lugoj mortPompierii au scos la mal trupul aflat în stare avansată de descompunere. Criminaliștii de deschis o anchetă, iar din primele informații au stabilit că poate fi vorba de Ioan Stănciulescu, socrul administratorului firmei Piastrelle din Lugoj, Lelia Manda. Bătrânul a fost identificat de Giampiero Borghetti, membru al familiei care a fost chemat la fața locului.  Bărbatul a recunoscut o deformație pe care o avea bătrânul la spate. Ioan Stănciulescu a dispărut de la domiciliu în luna august, chiar în ziua în care trebuia să meargă la poliție pentru a depune o mărturie împotriva a doi boschetarii, hoți de biciclete. Cei doi demontau bunurile furate în apropierea grădinii bătrânului, care i-a văzut de mai multe ori.


Deși în ziua aceea cei doi hoți se aflau la poliție, familia crede că o a treia persoană l-a omorât pe bătrân. Polițiștii cred că bătrânul s-a aruncat singur în apă sau a murit accidental, pista fiind întărită de faptul că în coliba pe care o avea la grădină au fost găsite cheile, banii și ceasul bărbatului. Trupul neînsuflețit al bătrânului va fi dus la morgă pentru efectuarea raportului medico-legal, iar medicul legist va stabili dacă pe trupul  bărbatului există urme de violență.

Ioan Stănciulescu este socrul Leliei Manda, administratorul firmei Piastrelle din Lugoj, femeia fiind implicată în cazul de evaziune fiscală în care a fost implicată și Rodica Vlad, patroana lanțului de farmii care îi poartă numele. În urma audierilor, magistrații au decis arestarea preventivă a administratorului din Lugoj.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.