Udemerist, concediat şi reangajat în aceeaşi zi la Guvern

Udemerist, concediat şi reangajat în aceeaşi zi la Guvern

1
DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta l-a concediat şi l-a angajat pe udemeristul arădean Andras Kiraly în aceeaşi zi. Postul pe care l-a pierdut andrasşi l-a recâştigat Kiraly este acela de secretar de stat în Ministerul Educaţiei.


Prim-ministrul a declarat că reangajarea arădeanului nu reprezintă un pact de colaborare între Guvern şi UDMR, ci doar un mesaj de garantare a drepturilor minorităţilor. „Am decis păstrarea lui Kiraly Andras György (UDMR) în postul de secretar de stat la Ministerul Educaţiei pentru a transmite, în calitate de prim-ministru, un mesaj de garantare a drepturilor minorităţilor în România, nu de colaborare în Guvern cu UDMR”, a spus Ponta. Andras Kiraly are 66 de ani şi, din poziţia de director al Liceului Csiky Gergely Arad, în anul 2004 a câştigat un mandat de deputat din partea UDMR. Ulterior, în februarie 2010, fostul premier Emil Boc l-a numit în postul de secretar de stat, post pe care îl va ocupa şi pe viitor.

1 COMENTARIU

  1. Nu e nici o concediere, asa se procedeaza la schimbarea organigramei in minister, toti sunt eliberati mai intai si apoi se reangajeaza pe noua schema. Sau, unii, nu. Dar fara udmr nu se poate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.