Primul lucru cu care s-a lăudat în 2013 primarul Nicolae Robu

Primul lucru cu care s-a lăudat în 2013 primarul Nicolae Robu

7
DISTRIBUIȚI

După ce a uitat cu desavârşire să îşi prezinte bilanţul primelor şase luni de mandat şi după ce a absentat de la Revelionul din Piaţa nicolae robu mainiVictoriei, pedepsindu-l pe viceprimarul Dan Diaconu să citească mesajul său către timişoreni, edilul şef a făcut prima declaraţie oficială din acest an.


Pe Facebook. “Vă mulțumesc tuturor celor care ați dat ”Like” pe contul FB Nicolae Robu Public Figure, devenind parte din cei 2.120 de prieteni de pe acest cont. Nu pot decât să mă declar mulțumit că am 5132 prieteni pe un cont, 5049 prieteni pe un al doilea și 2120 pe acesta al treilea, de tip Public Figure (deci: un total de 12301 prieteni care, în plus, sunt și foarte activi)”, a scris liberalul.

Şi, după ce a făcut un adevărat spectacol din scoaterea primului cui din „Acvariul” care încă domneşte în Piaţa Victoriei, primarul Nicolae Robu şi-a făcut faimă de om harnic printre timişoreni. Aşa se face că primul răspuns la postarea edilul şef sunt astfel: „păi noi „activi” aici, dumneavoastră în viata reală…”. Totuşi laudele primarului au fost şi sancţionate de un timişorean care a avertizat că „Timisoara are 204.420 de useri de FB !”

7 COMENTARII

  1. ESTI PROST RAU FRATIOARE ! DAR RAU-RAU ! AI TREI CONTURI CU 80% ACEIASI PAPAGALI IN FIECARE CONT,IAR TU-I ADUNI !!??!! MARE PROSTALAU SI TE TRADEAZA SI FATA !

  2. Mai fata dar tu esti total pe dinafara, ce ziarista lu peste esti tu daca nu stii nici macar ce scrie in Monitorul Primariei? Am primit chiar inainte de Revel Monitorul si acolo Robu prezinta un raport cu 25 de puncte cu realizarile din primele 6 luni. Tu de unde te informezi daca nici asta nu stii ce stie tot timisoreanul? Te faci de ras cuconita, ai inceput rau anul!

  3. Se pregateste un nou TelPark, cu tarife de parcare diferentiate pe zone . WAY BOY-ete ,ce primare avem,unde-i surubul de la acvariu GAINATULE ! 🙂

  4. Robu este cea mai mare catastrofa pentru acest oras!! De aia nu si-a prezentat bilantul…pentru ca a facut numai porcarii: a risipit banii din taxele noastre pe fotball, pe show-uri, a luat spagi de la fabrica de cauciuc Continental care ne impute aerul zilnic etc.

  5. Intr-adevar in Monitorul Primariei este un raport in 25 de puncte cu ce-a facut Robu in primele 6 luni dar pe mine nu ma multumeste ca n-am gasit nimic despre noul stadion deci treaba cu stadionul e o abureala cu care Robu ne-a vrajit in campanie si-acum o da uitaata.

  6. Intr-adevar in Monitorul Primariei este un raport in 25 de puncte cu ce-a facut Robu in primele 6 luni dar pe mine nu ma multumeste ca n-am gasit nimic despre noul stadion deci treaba cu stadionul e o abureala cu care Robu ne-a vrajit in campanie si-acum o da uitata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.